21 oktober 2022
19:30

Älvsjö AIK FF Utv 5

Referat: Huddinge IF 3 Gul - Älvsjö AIK FF Utv 5

Vår sista match i Sanktan 2022 tillika vår sista match i 9-manna gick av stapeln på fredagskvällen mot Älvsjö AIK FF på Källbrinks IP. Lite kortfattat blev matchen en jämn och schysst tillställning. Gästerna var lite vassare i första perioden och vi var lite vassare i andra. Första perioden slutar mållös men gästerna kunde lika gärna ha varit i ledningen. I den andra perioden tar vi över kommandot och lyckas med att göra ett sent mål, i den 50:e minuten, när Harry P.T. vackert frispelar Elyas W. som säkert placerar in bollen i mål. Den tredje perioden inleds med en drömstart för gästerna då vi sätter oss själva i en dålig sits direkt efter avspark vilket resulterar i ett friläge för gästerna som distinkt kvitterar i den 51:a minuten. Därefter följer ett böljande spel där vilket som helst av lagen kan gå i ledningen. Dessvärre så blir det gästerna som tar ledningen i den 63:e minuten då de effektivt spelar snett-inåt-bakåt med påföljande skott så de tar ledningen med 2-1. Därefter tvingas vi att flytta fram våra positionerna och har två riktigt farliga målchanser som definitivt kunde ha blivit mål men gästerna fastslår slutresultatet 3-1 på en kontring i matchen sista minut.

Slutresultat: Huddinge IF - Älvsjö AIK FF 1-3

Gult kort: Mikael A.V.