Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gustafs GoIF Fotboll P 2011/12

Följ

Fotboll P 2011/12

Följ oss för uppdateringar
Följ

Klubbrabatten

Emelie Olofsson Förälder
5 kommentarer
  • 28 mar Mattias Jansson

    Eftersom vi kom överens om att 1000kr ska in per barn i vinst så att säga (oavsett hur många häften man lyckats sälja) så var tanken att vi tar in 1000kr direkt. (Cupavgifter ska betalas snart osv) Men vill/kan man inte ligga ute med pengar innan man sålt så är det ok att hämta häften och betala allt sedan när häftena sålts. Men räkning 1 som vi måste betala till klubbrabatten är redan inom 30 dagar så det är ganska snabba puckar för oss att få in första 1000-lappen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 mar Emelie Olofsson

    En anledning till att vi gärna vill ha in 1000kr direkt är också för att pengarna ska till olika personer. 1000kr ska till lagkassan och betalas när häftena hämtas och det som säljs därutöver ska till mig så jag kan betala fakturorna. Det blir lättare att administrera.

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 mar Emelie Olofsson

    Det är fortfarande några som inte hämtat häftena, se till att ni gör det. Några har skrivit och meddelat att ni är bortresta så er har jag koll på. Ändring- ni behöver inte vänta till onsdag utan häftena kan hämtas när som helst. Hör av er innan ni kommer.
    /Emelie

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 mar Emelie Olofsson

    Nu har jag testat att sälja häfte digitalt och det funkade kanon. Viktigt att välja Gustafs GoIF som förening och Team 13 år som undergrupp. Betalningsmottagare är perqme. Häftena kan säljas digitalt via qr-koden som finns på sida 2 i häftet eller så kan man dela länken https://app.klubbrabatten.se/product/dalarna-vt2024 i sociala medier t ex.
    Lycka till och hoppas det går bra med försäljningen.
    /Emelie

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 mar Emelie Olofsson

    När ni har sålt alla häften swishar ni 1000kr till mig Emelie Olofsson 0703333965. Skriv ”Klubbrabatten + spelarens namn” som meddelande.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in