27 september 2020
15:00

Bullermyrens IK U

Referat: IF Tunabro U - Bullermyrens IK U

Säsongens sista seriematch, derby och delad poäng till slut. Inte så mycket att säga om resultatet som var rättvist sett till skapade målchanser, men vi borde ha kunnat spela på ledningen när vi gör 2-1 med mindre än kvarten kvar. Vi slarvar ett par gånger i uppspel på vår högerkant och ger bort ett par onödiga frisparkar och på en av dessa gör Tunabro 2-2.

Domaren var också återhållsam med gula kort, annars borde Tunabro ha haft en man utvisad redan i första halvlek efter kapningar på Rasmus och Joel som bara blev gult kort i situationen med Rasmus. Och den kunde nästan ha givit rött direkt då det kändes som en målchansutvisning.

Vi krigar ändå som ett lag hela matchen och första halvlek var spelmässigt bättre än den andra, men vi gör många byten och låter alla spela och då blir det lättare små missförstånd och misstag, vilket leder till mer böljande spel och målchanser åt båda håll.

Vi summerar första säsongen i division 5 med 15 poäng på elva spelade matcher och en slutlig femteplats i tabellen av 12 lag, vilket är mer än godkänt för en nykomling med mestadels unga oerfarna spelare. Nu tar vi ledigt i 1 ½ månad innan vi rullar igång med Futsal i november månad.