26 augusti 2018
10:30

Kvarnsvedens IK

Referat: Bullermyrens IK - Kvarnsvedens IK

Vi genomför en riktigt bra match och ser ut att vinna den tills det är 4 minuter kvar. Vi leder då med 2-0 och har även haft chanser att göra 3-0. Men en turlig studs på ett ben på av våra spelare friställer en av motståndarnas forwards och de gör 2-1. Det känns ändå som att vi ska reda ut det när dråpslaget kommer. Domaren hittar en straff som troligtvis bara han ser, kanske några partiska själar i Kvarnsveden också. Som grädde på moset får Amiin som inte var inblandad i situationen helt felaktigt sitt andra gula kort och vi är nere på 10 man. Kvarnsveden gör 2-2 på straffen och det blir förlängning där vi alltså nu är en man kort. Vi får ett friläge, men Adde är hårt uppvaktad och avslutet går mitt på målvakten. Minuten efter blir det flipperspel i vårt straffområde där vi täcker bort två skott, men det tredje går in. Vi orkar inte vända att Kvarnsveden gör ett mål till i slutet av den 10 minuter långa förlängningen.

Jag har inte skrivit några långa referat tidigare den här säsongen, men gör idag ett undantag. Detta för att jag lider med er som gör en så bra fotbollsmatch och är det bättre spelande laget där ute och ändå slutar det som det gör och ni får ingenting med er till slut, när ni var värda så mycket mer. Framförallt en seger.