Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Barkarö SK P-10

Följ

P-10

Följ oss för uppdateringar
Följ

Gothia cup 2024 Info

Marie Ensparre Lagförälder
3 kommentarer
  • 27 maj Carina Fredriksson

    Tack snälla för allt ni ordnar! Skulle dock önska att man inte behövde rastvakt till 14-åriga killar!

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj Tony Juhlin

    Håller helt med Carina!

    Men det kanske inte är våra grabbar vi behöver ha koll på i första hand. De senaste cuperna vi varit på har det varit problem utanför boendet med lokala busar som ställt till det och även om vi kommer bo en bit utanför centrala Göteborg och vår förhoppning är att det ska ge lugn & ro så kan man nog aldrig vara nog försiktig såsom samhället ser ut idag.

    Gothia Cup har också tråkigt nog varit drabbad av en del händelser de senaste åren så jag tänker att det är nog så viktigt att vi hjälps åt med detta.

    Vet inte om ”rastvakt” är rätt uttryck men det är vuxennärvaro och den trygghet det kan skänka som vi tänker på i första hand. Grabbarna klarar absolut av att roa sig och sköta sig själva.

    Vi i ledarstaben är tacksamma för stödet då det blir en lång vecka för oss ändå där vi är påkopplade större delen av dygnen tillsammans med laget eller i ledaraktiviteter.

    Hoppas det sprider lite ljus i frågan!

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj Carina Fredriksson

    Vi är som sagt väldigt tacksamma för allt jobb ni gör. Hade bara önskat att vi fått denna information långt tidigare så vi hade kunnat planera utifrån det.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in