15 november 2023
19:30

Bollnäs GIF BF U19

Referat: Edsbyns IF Bandy U19 - Bollnäs GIF BF U19

Våra vitklädda Bollnäsgrabbar sålde sig väl enkelt i bortamatchen mot grannarna! Hemmalaget behövde knappt anstränga sig för att rinna iväg till 2-0 redan efter 5 minuter, vilket blev 4-2 efter en kvart och 7-2 efter 38 minuter... Sen började Bollnäs att spela men då var matchen redan över för vår del

Individuella misstag
Gästerna föll helt och hållet på egna misstag. Det var bollar som tappades ut över kortlinjen som gav hörnmål för hemmalaget, felpass och på annat sätt borttappade uppspel. Nä, det var en dålig insats i en halvtimme sen fick coach Heed nog och tog timeout.

Annat lag
Efter timeouten så var Bollnäs ett annat lag. De sista 53 minuterna av matchen spelade man bra och skapade chanser. Det blev 2 mål framåt men möjligheter fanns för många flera. Det var ett spel som var helt annorlunda mot första halvtimmen men laget behöver lära sig att hamna på rätt nivå från början av matcherna.

Nya tag
Redan lördag kväll spelar killarna match igen - denna gång mot Sandviken på bortaplan. Vi hoppas på ett annat resultat då

FAKTA:
Edsbyns IF BF - Bollnäs GIF BF 10 - 4 (
7-2)
Mål: 2-1 (7) Simon Olsson (Edvin Johansson), 4-2 (13) Philip Heed (Oliver Bergman), 9-3 (80) Philip Bergström, 10-4 (87) Philip Heed (Måns Olnils)
Utv E: 2 x 10 min B: 4 x 10 min