12 juni 2014
19:00

BK Forward

Referat: Adolfsbergs IK - BK Forward

DM-matchen på Lugnet mot BK Forward spelades på en fin gräsplan och perfekt fotbollsväder. Forward tog kommandot från början, men AIK stod upp och stängde ytorna på ett bra sätt. Vi orkar tyvärr inte hålla den koncentrationen hela halvleken och i alla situationer, så ur mer eller mindre ingenting hamnar två bollar i nät. Forward sätter också trean på ett snyggt kryss-skott innan pausvilan.

I pausen pratar vi om att jobba oss in i matchen och inte tänka på underläget. Killarna går sen ut och gör en jättebra prestation då man dominerar den första delen av andra halvlek, och reducerar också genom mål av Anton Erkén. Därefter kommer BK Forward tillbaka in i matchen och skapar ett antal lägen varav ett slutar med mål i baken och spikar slutresultatet 1-4.

Trots förlusten en bra insats av laget. Vi önskar BK Forward lycka till i fortsättningen av DM-slutspelet.