Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Värtans IK

Följ

Värtans IK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Ledarutbildningar

23 jan 2023 4 kommentarer 631 visningar
Victor Nelén Klubbchef
4 kommentarer
  • 23 jan 2023 Karin Samuelsson

    Hej! Vad innebär/är tidigare c-utbildning?

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 jan 2023 Johanna Ankarcrona

    Det är den gamla Tränarutbildning C, som varit grundutbildningen för tränare fram till nu. Nu heter grundutbildningen SvFF D. Kolla på Stockholms fotbollsförbunds hemsida under Utbildning och Tränare. Jag tror att deras centrala kurser är fullbokade just nu, men man kan ställa sig på en väntellista, se under Kommande tränarkurser. Platser på SvFF D kan också finnas när olika föreningar arrangeras kursen. Så håll utkik på stff.se

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 feb 2023 Johanna Ankarcrona

    Till alla tränare för flicklag kan jag varmt rekommendera sista lunchföreläsningen i den digitala serien Learning Lunches som Stockholms fotbollsförbund har tillsammans med Folksam: Nu på torsdag 23/2 är temat Knäkontroll +, ett nytt program för knäkontroll. Anmäl dig här: https://www.stff.se/utbildning/samtliga-utbildningar/ Klicka på 23 feb.
    Föreläsningens innehåll: Förbättra dina kunskaper för att förebygga allvarliga knäskador
    Du får både teoretiskt och praktiskt ta del av forskningsstudien samt lära dig enkla träningsprogram som kan minska risken för främre korsbandsskador med upp till 66 procent.
    Enligt studierna så löper en tonårig fotbollstjej 3 gånger större risk än en kille att råka ut för en allvarlig knäskada. Därför riktar sig utbildningen specifikt till dig som är aktiv tränare inom dam- eller flickfotbollen.

    Rapportera

    Rapportera

  • Kommentaren är rapporterad och kommer att granskas av sidans administratörer.

Du måste logga in för att kommentera

Logga in