Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Västerhaninge IF A-lag Herrar

13 oktober 2024
12:00

Referat: Kälvesta IoF - Västerhaninge IF

Svår match borta mot seriesegrarna från DIV 6 Kälvesta.
Kälvesta satte sina handicapstraffar så ställningen var 2-0 till hemmalaget då matchen startade. Västerhaninge fick utdelning tidigt, en frispark från Feres som Martin knoppade in. Kvitteringen kom efter 35 återigen var det Martin som satte bollen på pass av Wille. Arian vänder matchen i den 41:a vinner en boll driver fram, bollen upp i krysset. Nu kändes det lugnt Västerhaninge dominerade stort . VIF hade två bollar i ribban i samma anfall. Istället en omställning friläge för Kälvesta och 3-3 minuten efter ledningsmålet .
Andra halvlek. Nu var det Kälvesta som spelade bäst boll . In kommer Wickley och så han gör det! Skott i mål i den 65:e. Minuten efter kvitterat. Känns det igen? Det var någon djup tänkare som sa: Man är som mest sårbara precis när man gjort mål. Det stämmer verkligen på Västerhaninge. I den 80:e Ahmed passar till Wickley som återigen drar till och bollen seglar i nät. Nu kändes som att Västerhaninge kunde andas ut det gick en minut, det gick två, det gick tre. Men inte då i den 90:e minuten kommer en Kälvestaspelare fri och kvitterar. Nu väntade straffar.
Felix stegar fram och sätter den första. Nu vilade allt på Kälvestas straffskytt, skott ganska högt till höger om Isak men där ligger Isak i luften och räddar, grym räddning och Västerhaninge var vidare.