Kärsby IP 1
23 juni 2024
17:00

Referat: Norsborg FC - Västerhaninge IF

Olycklig start av matchen 1-0 till Norsborg redan efter 3 minuter. Ett extremt passivt ingripande i eget målområde av Västerhaninge och en förvånad Norsborgspelare kunde lägga in bollen. Västerhaninge spelade riktigt bra rullade runt och dominerade spelet. Norsborg var farliga i sina omställningar men resultatet stod sig halvleken ut.
Andra halvlek som den första Västerhaninge dominerade spelet men var otroligt trubbiga framåt. Norsborg farliga i anfallsspelet där de även hade sina två bästa spelare. I den 87:e minuten en frispark för Västerhaninge. Felix slår in bollen i boxen och bollen letar sig in i målet vid den bortre stolpen.. Just när vi börjat misströsta så kom kvitteringen. En frispark enligt instruktionsboken . Hård inåtskruvad mot den bortre, flera anfallare och försvarare som springer in i ytan, målvakten väntar sig en touch istället går bollen direkt i nät. Minst sagt rättvist.
Norsborg får en jättechans på slutet då den gamle allsvenske stjärnan Kennedy Igbonanike klipper till men Maksim gör en grym räddning, kanske revansch för första målet? Hursomhelst viktig poäng. Skönt när kvitteringen kommer sent. För att sammanfatta matchen; bra spel men ack så trubbigt.