3 augusti 2024
14:00

Hanvikens SK

Referat: Västerhaninge IF - Hanvikens SK

Tråningsmatch inför höststarten om en vecka. Vill man se mål så får man tydligen gå på fotboll. Det började direkt med att Hanviken tog ledningen. Västerhaninge kvitterade omgående genom ett underbart skott av Wille. Hanviken bränner en straff men tar ändå ledningen straxt efter. Felix kvitterar på ett långskott, pass av Martin. Varför skjuter inte Felix oftare med den bössan? Hanviken tar ledningen återigen i den 38:e, Därefter tappar Hanvikens kapten humöret fullständigt och sparkar ner Felix brutalt med rött kort som följd. Felix blev även han tvungen att bryta. 2-3 i halvlek.

Andra halvlek och Västerhaninge tog över spelet, mycket tack vare det numerära övertaget. Mohammed gjorde debut efter sin långa rehabilitering och som han gjorde det 3-3 och 4-3 båda av Mohammed på pass av Martin, sicken lirare!!!. Hanviken kommer dock tillbaka och kvitterar och tar ledningen, men Västerhaninge skulle få sista ordet. 5-5 Jonte på pass av Wille innan Jonte skickar in segermålet 6-5 på pass av Mohammed.