Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Västerås FK VFK 2010-2011:3

Följ

VFK 2010-2011:3

Följ oss för uppdateringar
Följ
Västerås FK
Friidrott
VFK 2010-2011:3

Funktionärer till Gurkspelen

12 jan 2022 5 kommentarer 264 visningar
Henrik von Liewen
5 kommentarer
  • 12 jan 2022 Christine Persson Osowski

    Jag (mamma till Joanna) var funktionär på Gurkspelen i somras. Jag ställer vanligtvis gärna upp som funktionär, men nu ställer jag mig frågande till varför klubben överhuvudtaget anordnar VF-cupen och Gurkspelen när Folkhälsomyndigheten så tydligt avråder från cuper, åtminstone fram till 31 januari? Av denna anledning kommer vi inte att delta.

    Läs mer här:

    https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/fritidsaktiviteter-for-barn-och-unga/

    "Av de nya allmänna råden som gäller från 23 december 2021 framgår däremot att det inte är lämpligt med cuper, läger eller andra större aktiviteter inomhus som blandar många deltagare som annars inte träffas (förlängs med omprövning till och med den 31 januari 2022)".

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jan 2022 Henrik von Liewen

    Hej Christine

    Jag förstår hur du tänker med en skenande spridning av Covid. Jag kommer att framföra detta till klubben. Tack för snabbt svar.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jan 2022 Christine Persson Osowski

    Tack för visad förståelse! Jag köper klubbens tolkning som Christopher lade ut, men vi kommer inte att delta. Jag ställer gärna upp som funktionär när Covid-läget ser annorlunda ut.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 jan 2022 Lotta Rajahalme

    Jag känner mig inte bekväm med att ställa upp som funktionär innan jag fått ta min dos 3, den är bokad till veckan efter.
    Vi vuxna som kan ska ju jobba hemma redan och undvika nya kontakter. Så även om barnen ska kunna ha cuper blir det problematiskt med närvaron.

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan 2022 Eva Willer

    Hej! En fråga, är det heldag som gäller eller är det förmiddag eller eftermiddag?

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in