Referat: Eskilsminne IF - Vejby IF

Veteranos!!!

Äntligen seger på bortaplan mot Eskils??
Det blev en svängig och lite märklig match på det slitna konstgräset på Harlyckan. Hår plan, hårda bolla och höga studsar……

Vi inledde matchen fantastiskt bra och spelad kanske årets bästa fotboll de första 10-15 minuterna…. Vi gjorde allt utom mål…. Läge på läge skapades genom fint passningsspel på marken och fina individuella prestationer men….

I stället bjöd vi in Eskils i matchen vid en miss i kommunikationen som hemmalaget utnyttjade. Efter det tog Eskils över mycket av spelet och vi slutade rulla boll på marken och slog resultatlösa långbollar.
Underläge 2-1 i paus efter att Mario snyggt spelat fram Gurra som säker tryckte in den!

I pausen snackade vi om att hitta tillbaka till vårt fina spel och bra rörelse och tålamod i passningsspelet. Det resulterade i en hörna som Rille slog och Matte snyggt nickade in i bortre burgaveln 2-2!
Vi fortsatte att trumma på och dominerade ganska rejält så när Mario satte 3-2 assisterad av Wulff kändes det rättvist och som att vi skulle ro hem det hela.
Men en kontring och soloprestation från en av Eskils lirare resulterade i 3-3 med ca 5 minuter kvar av matchen. Tungt!!!
Med mindre än 2 minuter kvar vinkar Micke på byte på högerbacken och Gurra hoppar in!
Men såklart inte med tanke på försvar utan full fart framåt, gör en brytning och vinner boll, drar ner till kortlinjen, slår ett skruvat och lågt pressat inlägg som når måltjuv nr 1 Mario?? 4-3 SEGER!!!

Stort plus till hela laget för en grym insats med mittfältsgiganten Wulff som topp och såklart Gurra o Mario med avgörande mål & assist!

Bara att ladda för Vallåkra borta på söndag så vi ses o tränar på tisdag!!