22 september 2024
18:00

Unbyns IF

Referat: Lira 3 - Unbyns IF

Vi startar matchen med Mohammed i mål, backlinje frv Hampus, David R, Elias, Wille. Mittfält: Tobbe Å, Robbs, Flo, Alex. Forwards: Ibra och James. Avbytare: Tobbe R, Fasil.
Vi ser direkt att LIra har ett bra lag just den här kvällen, men vi skapar några chanser direkt dock utan att kunna näta dit den. Men efter en 15 minuter kan Tobbe Å vinna en batalj på kanten och komma ut med bollen och spelar in till Ibra som nätar. Vi har en bra chans till 2-0, men istället kvitterar LIra genom en stänkare ribba in. Nu trycker LIra på ordentligt och vi är oorganiserade. Vi slår mest långa när vi väl vinner bollen. Precis innan paus gör Lira 2-1 på hörna där vi försvara dåligt.
Efter pausen kommer vi ut lite bättre och skapar lite anfall, men faller snart ner i många tekniska fel och bortslagna bollar.
Vi orkar inte och LIra rinner ifrån trots att Mohammed gör flera fina räddningar. Han kan inget göra på målen. Vi får Fasil skadad tidigt i första halvlek, och Elias tvingas gå ut i slutet och vi avslutar med 10 man.

Vi förlorar mot ett bra Lira. Vi kommer inte upp i en bra nivå, men hade fått svårt ändå. Mohammed skall ha stort cred för en bra insats på ovan position. Mittlåsen med David R och Elias som vanligt bra, där Elias får MOTM. Hampus gör flera fina brytningar. Tobbe Å gör en bra insats, och Alex visar upp flera bra raider.

Nu får vi se om den uppskjutna matchen mot Ohtana kan spelas eller om detta var den sista för säsongen