Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Uddevalla Hockey Club Team 12

Följ

Team 12

Följ oss för uppdateringar
Följ
Uddevalla Hockey Club
Ishockey
Team 12

Dags att jobba för Lagkassan!

Theréce Callesson Lagledare
4 kommentarer
  • 9 sep Theréce Callesson

    Halloj! Lite säljar pepp 👏 nu glider vi in i sista veckan som vår shop i newbody har öppet! En bit kvar till att nå säljarmålet. Kanske en granne som är i behov av nya goa underkläder och på samma gång vill stötta ett gäng entusiastiska och cupsugna hockeykillar 😃

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 sep Theréce Callesson

    Jag har nu skickat in ordern för Newbody och vi kom upp i en förtjänst på 7223:- till lagkassan 👏 totalt 166 paket. Bra jobbat allihop! Jag återkommer med plan så snart jag mottagit leverans 😅

    Rapportera

    Rapportera

  • 26 sep Theréce Callesson

    Hej på er! Leveransen av lådor har kommit. Jag utgår från besvarade kallelser och siktar på att ta med mig lådor till de spelare som är på träningarna. Om man inte kan komma idag eller imorgon behöver ni åka hem till mig på lördag och hämta! Ring dock innan så jag håller mig hemma. 0739131715.
    Totalsumman vill jag att alla swishar mig på en och samma dag: 4/10 (nästa fredag). Detta för att underlätta min hantering av inkommande pengar. Märk team12+namn.
    Tack 😃

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Theréce Callesson

    Godmorgon!
    Påminnelse om att idag swischa in totalbeloppet för din newbody försäljning. 0739-131715 när med Team12+namn. Tack och ha en fin dag!

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera