Billy Svenske, Filip Gustafsson, Sam Dada
Ernad Sadiki, Linus Strömgren
Avb: Rasmus Bodevind, Shahram Moradi, Mattias Lööv, Herman Schmidt, Martin Hedvåg

Förlust i seriefinalen.
Inför en publik på över 200 personer kunde till slut Liatorp/Eneryda vinna med uddamålet. Torpa var så när att hämta upp 0-3 men närmare än 2-3 kom man inte.
Matchen var välspelad och tveklöst var det de två bästa lagen som gjorde upp om seriesegern.
För Torpas del blev det en jobbig inledning då man kom i underläge redan i 4:e minuten. Vi visste att LEIF är bra på fasta situationer men ändå var det en sådan som resulterade. På ett långt inlägg nickades bollen vidare in mot mål och från nära håll nickskarvade Pontus Olofsson in bollen. En chocköppning men efter hand blev det alltmer Torpa. Spelövertaget gav en del halvchanser men vi hade svårt att ta oss igenom ett väl samlat försvar. Främst var det Linus och Filip som hade några skott men inga träffade ramen. LEIF spelade mest på kontring och man hade i princip bara en chans till i första då ett bra inlägg svepte förbi mål i 26:e minuten. Torpa spelade stundtals riktigt bra och första halvlek var en av årets bästa. Vi borde fått utdelning, hade många hörnor, men vi kom inte igenom ett mycket starkt LEIF försvar. Det såg ända lovande ut inför andra och vi brukar avsluta starkt.
Tyvärr blev det ett tidigt mål även i andra halvlek. På LEIF:s andra hörna small det i 52:a minuten. Sist på bollen var Daniel Schölin som ganska omarkerad kunde nicka in bollen. Riktigt jobbigt läge men årets Torpa krigar alltid till slutsignalen. Linus vara när att reducera i 55:e minuten men LEIF fick undan bollen till hörna. Hemmalaget började att göra byten men vi hade svårt att ta oss igenom LEIF:s starka defensiv. Istället var det bortalaget som kunde kontra in 0-3 i 73:e minuten. Ett inlägg nickades in av Daniel Schölin då vi åter hade problem med höjdspelet i vårt straffområde. Matchen borde varit avgjord men Torpa satsade allt framåt för att om möjligt komma i kapp. Tiden började rinna ifrån oss men en hands i straffområdet gav oss chansen till en reducering i 81:a minuten. Målvakten gick åt rätt håll men Martin Hedvågs straff var välplacerad och bollen gick stolpe, stolpe in. Målet väckte liv i Torpa och ett pressat LEIF fick bara försvara sig. Spänningen steg och när nästa reducering kom i 91:a minuten tändes hoppet i laget och hemmapubliken. Martin Hedvåg blev frispelad på högersidan och skottet satt distinkt innanför bortre stolpen. Det blev ytterligare fem tilläggsminuter och bollen fick flera gånger rensas undan i LEIF:s straffområde. Hade vi fått någon medstuds hade en kvittering inte varit långt borta men det var LEIF:s eftermiddag och när signalen kom var det ett besviket hemmalag som fick sig se besegrade. Som målen föll kunde LEIF spela på resultatet och defensivt gör man en utmärkt match. Efter vårt spelövertag borde vi fått ett kryss men det blev jobbigt när vi släpper in tre nickmål. Vi visste att LEIF är farliga i luften och där avgjordes matchen. Spelmässigt gör vi en av våra bättre matcher men några misstag avgör. Många bra krigarinsatser, där Axel, Johan, Murre och Linus sticker ut. Martin gör ett vasst inhopp och hade med lite flyt kunnat göra något mål till. LEIF har skaffat sig ett guldläge med tre poängs försprång. Man kan avgöra hemma mot Kärda i sista matchen, vi möter Peking på bortaplan. Hur det går vet vi nästa söndag.