Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Torshälla-Nyby IS P16

Följ

P16

Följ oss för uppdateringar
Följ
Torshälla-Nyby IS
Fotboll
P16

Matcher inställda på grund av ledarbrist

för 5 dagar sedan 9 kommentarer 183 visningar
9 kommentarer
  • för 5 dagar sedan Nathalie Henriksson

    Tråkigt, Benjamin blev superglad att sammandraget blev av. Finns det inte möjligheten att några av oss föräldrar hade kunnat hjälpa till?

    Rapportera

    Rapportera

  • för 5 dagar sedan Mikael Wenig

    Jag ställer gärna upp 🙏 om vi inte åker iväg 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • för 5 dagar sedan Caroline Sönnerlid

    De behövde snabba svar från oss och det blev för osäker med för många som kunde om och utifall, och kanske om, inte osv.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 5 dagar sedan Nathalie Henriksson

    Okej då vet vi

    Rapportera

    Rapportera

  • för 5 dagar sedan Elin Hellström

    Vad tråkigt. Det börjar kännas osäkert kring ledare i laget? Jag vet att ni flaggat med att ni söker fler tränare, men hur ser situationen ut i dagsläget? Det har varit många träningar med mkt frånvaro..

    Rapportera

    Rapportera

  • för 5 dagar sedan Emil Idevall

    Hej och tack för synpunkter. Det är tråkigt med ETT inställt evenemang men Carro kan ju inte rodda i lagindelning etc och hoppas det löser sig (?)

    Jag tycker att det är en väl genomförd säsong där vi lyckats hålla 2träningar i veckan och sett en stor utveckling rent spelmässigt. Jag tycker tom att man kan se linjer i spelet vilket är än mer glädjande och ett kvitto på att övningarna på träningarna ger utdelning.

    Vi tränare kommer inom kort att snacka ihop oss, planera inför vinterträningen och försöka skissa en hållbar strategi inför kommande säsong. Grabbarna blir äldre och träningsdosen kommer ju successivt att ökas varför vi behöver bli fler ledare. Hojta gärna om intresse finns. Jag själv reser mycket i jobbet men försöker prioritera fotbollen i möjligaste mån, men kan tyvärr inte alltid vara med. Om vi är fler som gör detta tillsammans och stöttar Carro så är jag övertygad om att vi kommer få ihop det här på ett bra sätt!

    Ses på träningen imorgon!

    Hls Emil

    Rapportera

    Rapportera

  • för 5 dagar sedan Emma Modin

    Tycker det har varit en fantastisk säsong och är så tacksam för allt alla ledare gör och alla föräldrar som ställer upp på diverse vis ❤️🙌. Heja er, ni är grymma!

    Rapportera

    Rapportera

  • för 5 dagar sedan Linda Asplund Bergström

    Det vore fantastiskt att få med sig några ledare till så att vi får till en hållbar lösning. I vår familj har vi nyligen blivit familjehem så vi har haft en svacka från fotbollen, både pga det och sjukdom. Snart är säkert jag och Algot tillbaka igen! Tränaruppdraget är helt ideellt och annat måste ibland gå före, men vi gör vad vi kan, och kan vi bli fler som vill kliva fram och axla rollen så vore vi jätte glada.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 4 dagar sedan Tommi Pekkarinen

    Tråkigt att höra, ni tränare gör ett fantastiskt jobb.

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera