Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Team Kalix IBK Ledarsida

Följ

Ledarsida

Följ oss för uppdateringar
Följ
Team Kalix IBK
Innebandy
Ledarsida

RUTINER VID MATCHER UNDER COVID-19

16 okt 2020 3 kommentarer 271 visningar
3 kommentarer
  • 16 okt 2020 Mikael Nordlund

    Hur kommer det sig att Kalix IBK återigen kör ett eget race, prevcis som i våras då all träning stängdes ner i motsats till vad Innebandyförbundet rekommenderade?
    Nu skall vi inte få ha kiosk, varannan stol skall tejpas men ingen hänsyn till att raderna är täta så man sitter med nästa rads huvud i ansikte.
    Dessutom skall publik registreras, är det kollat vad GDPR säger om det?

    Varför hitta på egna regler istället för att följa Svenska Innebanduförbundets rekommendationer och som NIBF hänvisar till?
    https://www.innebandy.se/media/15162/protokoll-t%C3%A4vlingsverksamheten-p%C3%A5-f%C3%B6rbundsniv%C3%A5-under-covid19-version-200827-1.pdf

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 okt 2020 Niclas Georgson

    Nu var det ju så att Kalix Kommun stängde hallarna. Vi i likhet med många andra föreningar beslutade att stoppa all träning för att minska smittspridningen i enlighet med FHM’s rekommendationer just då. Vad gäller fikaförsäljning så har vi stoppat det nu eftersom vi inte kan garantera kunden/besökarens/försäljarens säkerhet gällande trängsel och smittspridning. Beslutet kan ändras om vi ser att det går att lösa på ett säkert sätt.
    Allt detta är nytt för oss alla och vi i styrelsen är ansvariga för att evenemangen följer de föreskrifter som gäller.

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 okt 2020 Mikael Nordlund

    Jo, Kalix Kommun stängde hallarna, ca 1 månad efter att IBK stängde ner all träning. Vet att andra idrotter var och tränade i ex. A-hallen. FHM's rekommendationer var att ungdomsidrotten träningar gjorde mer nytta än skada. Tävlingar var en annan sak.
    Beträffande kiosk så finns det lösning på det.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in