20:00

Årsta FF

Referat: Stuvsta FF - Årsta FF

Årets sista seriematch mot Årsta FF som ännu inte har förlorat någon match i årets korta serie.
Vi inleder mycket piggt med två farliga lägen inom loppet av några minuter. Dock gick avsluten på målvakten från nära håll. Årsta FF har ett spelsätt där man endast slår långa bollar högt upp till starka, snabba anfallare. Vi lyckas stundtals inte få kontroll i vårt eget straffområde och vi blir vid flertalet tillfällen tvungna att slå bort bollen. Detta resulterar också i flertalet hörnor åt våra motståndare. Under första halvlek tappar vi det fina spel som vi inledde matchen med och Årsta lyckas göra två mål.
I halvtid har vi ett mycket bra och positivt snack. Härlig lagmoral och gott humör ger en känsla av ny säkerhet så vi går in i andra halvlek med en positiv inställning. Vi lyckas också många gånger med vårt fina passningsspel och kommer till flera avslut men lite för långt ifrån. Efter en suverän prestation av Malva som dribblar förbi flertalet spelare och skjuter upp bollen i krysset och reducerar till 1-2. Vi gör en stark forcering på slutet och kommer till flera avslut men Årsta lyckas hålla undan och matchen slutar 1-2.
Vi tar med oss lärdomarna och tackar Årsta och domaren för en bra match.