21 april 2019
12:30

Stureby SK

Referat: Tyresö FF - Stureby SK

Lite märklig avslutning på en lång cuphelg, där vi gör lite förändringar dels pga avstängning men också för att vi vill se vissa förändringar i vårt spel. Vi sätter dessa klockrent i första halvlek och har förutom ett massivt bollinnehav och spelövertag också många fina lägen, men med alldeles för lite vilja i offensivt straffområde blir det inga mål. Bakåt är det 100% kontroll och vi är inte ens nära att släppa till något. Företa halvlek ser ut att sluta mållös men tyvärr blir det 0-1 efter en rejäl bjudning precis innan paus.

Med några matcher i benen och skador och avstängning var det precis det som inte fick hända, och luften går lite ur oss. En hörna och en straff senare står vi som förlorare och kan bara konstatera att det gäller att ta varje situation på allvar och med fullt fokus för den som vill vara matcher.

Spelmässigt finns det massor av bra saker att ta med sig när vi nu går in i en period av Sanktan-matcher. Dessa ska vi nyttja till att träna på det som behöver förbättras.

Stort tack till Tyresö FF för en grymt fint anordnad turnering.