Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stureby FF F17

Följ

F17

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Viggbyholms IK 1 1 0 0 3
2 Stureby SK 3 0 2 1 2
3 Boo FF 1 0 1 0 1
4 Sollentuna 1 0 1 0 1

Match

Stureby SK

1 - 5
Fotbollshallen Spånga IP
8 december 2013
11:00

Viggbyholms IK

Referat

Referat: Stureby SK - Viggbyholms IK

Den långa förmiddagen i hallen tog till slut ut sin rätt, en akut toalettsituation och lite okoncentrerade tjejer fick snabbt erfara vad som kan hända mot riktigt bra motstånd. Vi jobbade och slet för att komma in i matchen men det ville sig inte. Viggbyholm var stora, starka, snabba och en av tjejerna hade ett fruktat skott som gav utdelning alldeles för ofta. Vi fick erkänna oss besegrade och blev dessutom olyckligtvis sist i gruppen på målskillnad. Efter en kontroll med sekretariatet visade det sig att vi skulle få möta AIK i vår första match i B-slutspelet.

Med lite mat i magen samlade vi ihop oss för att ta hand om uppgiften. Vi peppade tjejerna till max och ut kom ett Stureby som vi är vana att se, hårt kämpande för varandra med stort hjärta och fin fotboll. Efter en fantastisk insats som - i rättvisans namn - borde ha resulterat i en vinst under ordinarie speltid blåste domaren av vid ställningen 0-0 och straffar skulle avgöra vårt öde i vårt första slutspel.

Vi ställde upp laget och presenterade våra 3 straffskyttar, en olidlig spänning och nervositet präglade hela laget och många goda råd skreks ut till både målvakt och straffläggare. Igen fick vi erfara betydelsen av att inte ha centimetern på vår sida. De första två straffarna satt och AIK hade i sin tur precis missat sin andra, den tredje straffen var fantatstisk slagen men en bra målvakt och en snål centimeter placerade bollen på insdian av stolpen och ut till målvakten. AIK satte sin och nu var det jämnt igen. Den sista straffen var fantastiskt lagd och den förtjänade ett betydligt bättre öde än att sitta klockrent i stolpen och därmed var vår cup slut för den gången. Ett tårdrypande och närmast traumatiserat gäng hade svårt att förstå att det inte skulle bli mer matcher nu men innan vi skildes åt kunde man se en fast beslutsamhet växa sig stark bland tjejerna: nästa gång vinner vi oavsett om centimetern är med oss eller inte!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Amanda Edén 1 0 0 0 0 0
Emma Ohlsson Levin 1 0 0 0 0 0
Juni Goldman 1 0 0 0 0 0
Leia Jutterström 1 0 0 0 0 0
Lisa Öhman 1 0 0 0 0 0
Märta Sparrman 1 0 0 0 0 0
Nike Steen Landberg 1 0 0 0 0 0
Sonja Windahl 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng