Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Storvreta IK

Följ

Storvreta IK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Storvreta IK
Välj lag/grupp

Parkering Skogsvallen

24 aug 2023 6 kommentarer 704 visningar
Charlotte Thorstensson Föreningskonsulent
6 kommentarer
  • 29 aug 2023 Ingemar Backman

    Efterlevnaden av förbudet är nog inte den bästa.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 aug 2023 Mattias Ring

    Ingemar, jag tycker det har fungerat utmärkt. Avspärrningar är där och fyller sin funktion. Inga bilar som stått fel eller så.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 aug 2023 Ingemar Backman

    Nu ser ju jag inte vilka som har parkeringstillstånd eller inte, men nog var det ganska fullt på insidan av stängslet mot Skogsvallsvägen nu i helgen. Bor tvärs över vägen. De som parkerat innanför kan ha tillstånd och då ska jag ju inte gnälla.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 aug 2023 Börje Westergren

    Jag tycker nog att för de som har hyrt lokaler av SIK måste få tillgång till att köra fram varor och utrustning samt bereda parkering för gäster för de timmar som de hyrt. Det kan inte heller vara tänkt att tvingas köra rullstolar och rullatorer långa sträckor kvällstid i mörkret.
    Jag anser att parkeringsfrågan i samband med uthyrning inte är genomtänkt
    Synpunkter från en 78 årig PRO medlem med artros

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 aug 2023 Charlotte Thorstensson

    Hej Börje! Tack för din synpunkt. Jag vill dock slå fast att det går himla bra att köra fram varor och utrustning till lokalen, det är inte förbjudet att köra in i ”rondellen” eller stanna där för urlastning. Parkeringen mot Scouterna är 70 meter över fotbollsplanen. Kan man inte gå på gräs är det ca 100 meter via trottoaren. Har man svårt att gå den vägen så beräknar jag att hen bör ha kommunalt parkeringstillstånd. Annars, som det står i meddelandet, kan hen söka tillstånd hos arbetsledningen i SIK. Parkeringsfrågan är mycket genomtänkt: vi vill värna om säkerheten för våra barn och unga samt ge möjligheten till parkering för de som verkligen behöver det. /Charlotte, föreningskonsulent Storvreta IK

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 sep 2023 Ulf Lindberg

    Man blir väldigt förvirrad över alla argument som gäller för bilar inom idrottsplatsen. Hur såg det ut under fredagsförmiddagen? Fullt med bilar inom området, gästerna blockerade bommen. Men det är väl så att styrelsen behöver inte följa reglerna? Det kan hända saker så att ambulansen behöver komma in när vi spelar boule också. Vi skulle hämta de som har svårt att gå, men måste stanna på vägen då rundeln var blockerad. Så vilka skall följa den genomtänkta parkeringsfrågan? Inte de som beslutat den?

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in
P-10 Träning 12 aug, 17:25
F15 Träning 12 aug, 17:30
P-08 Träning 12 aug, 17:30
F-14 Träning 12 aug, 18:00
P-09 Träning 12 aug, 18:00