Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stadstjänaren

Följ

Stadstjänaren

Följ oss för uppdateringar
Följ
Stadstjänaren
Stadstjänaren

Det börjar närma sig Lördag den 11 November!!

7 nov 2023 4 kommentarer 280 visningar
Örjan Johansson Kassör
4 kommentarer
  • 7 nov 2023 Marita Rosengren

    Jag har tyvärr inte möjlighet att vara med på lördag (annat inplanerat sen länge). Jag har sopat ihop ett par säckar med löv så jag har ändå bidragit lite. Löven har ju en förmåga att flyga runt så jag tänker att det väl är allas ansvar att ”sopa ihop” dem. En del av oss har ett halvt träd och en buske på ”vårt område”, en del har en ”ruta asfalt! Gården är allas så det bör vara självklart att hjälpas åt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 nov 2023 Roland Eriksson

    ? Jag såg när du tog gångens ena sida men du har ju en ruta framför tomten som går ända till lekparken som delas med fastighet Ö Tulegatan 49 D allt enligt skiss. Och där finns det 🍁.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 nov 2023 Marita Rosengren

    För tydlighetens skull tog jag alla löv som då fanns i gången (på båda sidor)från Hyttgatan(som inte hör till någons område) fram till trädet vid ”mitt område” som då hade fallit, även de löv som fanns framför mitt hus fram till grannens hus, på båda sidor av ”gången”.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 nov 2023 Margareta Hedberg

    Min son Johan kom på förmiddagen från Uppsala med sin lövblås för att hjälpa mig med mitt skötselområde, Han tyckte det var så roligt att han blåste Per Eklunds o delvis Örjan Johanssons. 5 säckar med löv som transporteras bort p.å lördag. " ett givande och tagande"

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in