Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Solängens BK

Följ

Solängens BK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Solängens BK
Välj lag

Solängens BK uppdatering gällande Coronavirus och verksamhet

12 mar 2020 9 kommentarer 955 visningar
9 kommentarer
  • 12 mar 2020 Helga Magnusson

    Vi tränare i F12/13 kommunicerar nu detta till laget + föräldrar!

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 mar 2020 Svante Wallström

    Jag ser inte att detta beslut är bottnat i några av de bifogade länkarna, folkhälsomyndigheten eller andra fotbollsklubbar guidelines. På vilka grunder är det taget?

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 mar 2020 Thomas Winemar

    Denna fråga får du ställa till Peter Lauenstein som är ordföranden som har tagit det beslutet med styrelsen. Du hittar kontaktuppgifterna på hemsidan om klubben.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 mar 2020 Thomas Winemar

    Sorry fel forum 😄
    Trodde detta va en fråga hos F-12/13

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 mar 2020 Henrik Ekengren Oscarsson

    Drastiskt och långtgående beslut som påverkar väldigt många. Jag tycker att styrelsen behöver förklara mer ingående vilka överväganden som gjorts.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 mar 2020 Peter Lauenstein

    Hej, Styrelsen har fattat detta beslut utifrån vår bedömmning om säker miljö för alla våra medlemmar samt våra motståndares säkerhet, vi stänger inte ner vår verksamhet, vi värnar om allas hälsa, att pausa verksamheten får inga livsavgörande konsekvenser, vi kan däremot hindra spridning genom att flera tar sitt ansvar. Jag vill tillägga att träning kan man göra individuellt genom enkla övningar, det finns mängd data som vi kan dela med oss i spelarutbildnings syfte via nätet. Styrelsen har daglig kontakt i frågan och följer utvecklingen. Mera information kommer löpande.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 mar 2020 Pia Bonander

    Styrelsen bör väl följa folkhälsomyndighetens rekommendationer och inte ett eget tycke. Och det ser jag INTE att ni gör.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 mar 2020 Jon Hällqvist

    Beslutet saknar grund i några som helst rekommendationer utan går rakt emot de rådande rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Bara så att vi har det fullständigt klart för oss. Vad sker om 2v? 4v? 6v? 8v? 10v? 3 mån? Det är denna form av beslut som kommer få störst negativ effekt på samhällsnivå i likhet med att bunkra mat, stänga gränser mm.

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 mar 2020 Johan Rosdahl

    Ja, detta är absurt. OM man är frisk så kan väl inte en utomhus aktivitet göra skada. Viruset kommer ju att cirkulera runt i lång tid framöver, man kan ju inte låsa in sig i ett halvår elker mer...

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in