Referat: Sävar IK/Täfteå IK - Skellefteå IBS/SIBK

Sista bortamatchen för denna säsong.
Vi kom med mycket folk och började matchen med 3 hela femmor.
Tänkte att det fanns risk att fokuset skulle svikta och att det skulle bli långa byten. Men ack:) så fel jag hade.
Alla körde korta byten och alla femmorna spelade riktigt bra.

I första perioden spelade vi stabilt och släppte inte till mycket men vi skapade desto mer. Men vi hade svårt att sätta dit den. Antingen sköt vi utanför, målvakten räddade eller så träffade vi ramen.

I andra släppte det lite och vi gick upp i en 3-0 ledning efter mål av Johannes och Viggo 2 varav ett ass av Joel.
Vi spelade fortfarande bra och när de gör 1-3 på ett skitmål så stör det oss inte nämvärt. Det känns som vi har matchen och de skapar endast några slumpmässiga chanser.

Tredje perioden är kanske lite försiktigare. Men vi gör 4-1 med mål av Tim assad av Ludde. En intränad sak som de tränat på. Kul:)
Vi och Emric har lite flyt med stolparna idag. De träffar stolpe/ribba minst 5 ggr under matchen men får inte in bollen. Det gjorde även vi så någon rättvisa var det kanske. Maximilian gör 5-1 innan matchen är över.

Robin fick matchens lirare och visade en härlig inställning.
I övrigt tycker jag alla ska ha beröm för en bra insats.