Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skåre HK P12 (12 år)

Följ

P12 (12 år)

Följ oss för uppdateringar
Följ

Ledarförändring i laget

Karin Jonsson Tränare
6 kommentarer
  • 14 jan Karin Sandberg

    Nej, så tråkigt. Men tack Mattias och Andreas för ert fantastiska engagemang. Så får vi väl bara hoppas att Leo och Björn snart vill tillbaka till handbollen 💚💚

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan Sandra Ruuth

    Va tråkigt att de inte vill fortsätta. Tack för den här tiden och hoppas ni snart är tillbaka!

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan Olof Wretling

    Tack Mattias och Andreas för ert engagemang och varma ledarskap. Lust kan komma å gå snabbt i dessa unga åldrar, å det måste den få göra. Till Karin och Elin: känn att vi föräldrar finns, allt ifrån att värma upp målvakten innan match, till att leda en uppvärmning eller varför inte vara en levande kon på träningen. Be gärna om hjälp - vi finns!

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan Mattias Kullstrand Inde

    Jag hoppas verkligen att viljan kommer tillbaka snart. Iaf fack för att jag fått lära känna era barn och fått se dem utvecklas. Jag kommer fortsätta som stöd då och då under resten av säsongen eftersom det är väldigt krävande för endast två tränare. Jag uppskattar verkligen att ni föräldrar visar sån vilja att hjälpa till. Jag kommer sakna era ungar och hoppas komma tillbaka snart, annars hoppas jag ibland se dem från läktaren kommande åren :-)

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan Linda Björklund

    Det är förståligt att förutsättningarna ändras. Jag ska kolla med Simons bror Loke. Han har egen träning måndagar men kanske kan hjälpa till några fredagar under våren.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 jan Elin Kemppainen

    Tack! Vi tar gärna emot en extra hand på träningar och ska inte tveka att fråga om hjälp när det behövs! Vi fick till en bra träning igår och fick ett inhopp från läktaren på väl valt ställe👍

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in