Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ostvik/Drängsmark IK Damlag

Följ

Damlag

Följ oss för uppdateringar
Följ
Ostvik/Drängsmark IK
Fotboll
Damlag
Tabell
Lag M V O F P
1 DIF/OIK 7 4 0 3 12
2 Bjurfors/Boliden 1 1 0 0 3
3 Bureå 1 1 0 0 3
4 Sunnanå vit 1 1 0 0 3
5 Moröbacke 05 1 0 0 1 0
6 Bergsbyn 1 0 0 1 0
7 Morön F05 1 0 0 1 0
8 Clemensnäs 1 0 0 1 0

Match

DIF/OIK

3 - 4
Ostvik Sjönära
11 september 2014
18:00

Sunnanå vit

Referat

Referat: DIF/OIK - Sunnanå vit

En av säsongens klart bästa matcher genomfördes på Sjöberga Sjönära och det var dessutom säsongsavslutning. Sunnanå, som visat prov på en gryende form hamnade direkt i brygga. OIK/DIF tog rättvist ledningen under matchens första byte. DIF/OIK låg rätt i positionerna under hela första halvlek och 1-1 i paus speglade inte alls matchen. Sunnanå hade svårt att hitta lägen i DIF/OIK's täta försvar.

- Är ruskigt nöjd över lagets inställning i första halvlek, säger Jörgen Holmqvist, tränare i DIF/OIK. Tyvärr var det stolpe ut under de första 25 men vi tar det i andra, avslutar Holmqvist.

I andra halvleks inledande minuter får Sunnanå tre målchanser och utnyttjar de skoningslöst. 1-4 och rejäl uppförsbacke för OIK/DIF.

Imponerande är dock OIK/DIF's inställning under avslutningen av matchen. Från bänken hördes tränare Per Berglunds stämma tydligt:
- Nu knyter vi näven, tjejer!

Och som de gjorde det. Två mål senare och två stolpträffar senare avslutades dock matchen med Sunnanåvinst 3-4. Men, imponerad ska man vara av tjejernas geist i slutskedet av matchen. Anders Svanborg, tränare OIK/DIF summerar matchen:

- Sunnanå är ett mycket bra lag med några starka individer. Trots förlust ska vi hurra för vår inställning och för det sätt som vi alla tillsammans genomförde matchen. Kanske årets bästa laginsats, summerar Svanborg och påpekar att mammorna förmodligen kommer få det rejält hett om öronen i säsongens mammamatch.