Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sala HK

Följ

Sala HK

Följ oss för uppdateringar
Följ
Sala HK
Välj lag

Enstaka matcher och träning

10 feb 2021 5 kommentarer 393 visningar
Tommy Alriksson
5 kommentarer
  • 11 feb 2021 Roger Österberg

    Till styrelsen:
    Önskar svar på vem som har tagit det ytterasta beslutet och på vilka grunder?
    Vänligen återkom snarast, tack!

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 feb 2021 Tommy Alriksson

    Ytterst beslutet är fattat av kommunerna tillsammans med Region Västmanland. Motiveringen är smittobilden i länet. Dels att smittan bland ungdomar inte minskar(vilket den gör i övriga åldersgrupper) samt osäkerheten kring den Brittiska mutationen som ligger på ca 6% i länet just nu.
    Jag har precis pratat med Västmanlands ishockeyförbund om att de bör framföra till beslutsfattare hur föreningarna hanterar smittan nu. De pratar om att ta fram en handlingsplan för att kunna spela enstaka matcher så som regeringen avsåg när de öppnade för det.
    Flera föreningar har hört av sig till förbundet om att detta hanteras på olika sätt i landet vilket skapar en del frågetecken. Flera föreningar får inbjudningar till matcher mot klubbar i närområdena till vårt län. Det här skapar förstås en viss frustration. I nuläget så får vi följa fattade beslut men fortsätta föra dialog med kommunen och förbundet.

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 feb 2021 Roger Österberg

    Tack Tommy, låter bra att ni jobbar med frågan då det som sagt råder väldigt delade meningar inom Region -Väst. Har inte hört något från kommunen gällande detta och skolor vilket är märkligt. Min son var senast med skolan till ishallen igår? Vem är det i kommunen som tar beslutet och på vilka grunder? Har Västmanland högre smittspridning gentemot angränsande län?

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 feb 2021 Nicklas Ahlm

    Hej! 21 februari har passerat och restriktionerna skulle vara till åtminstone 21/2 är det fortfarande det som gäller? Om/ när kommer det uppdaterad uppgifter?
    /Nicklas

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 feb 2021 Tommy Alriksson

    Lagledarna har uppdaterats löpande. Fick idag info om att beslut kring träningsmatcher gäller till 9 mars. https://www.rfsisu.se/vastmanland/Nyheter/Egnanyheter/kommunernaivastmanlandavvaktarmedatttillataenstakamatcher

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in