Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skultorps IF P-12

Följ

P-12

Följ oss för uppdateringar
Följ

Förtydligande inför match imorgon

13 maj 2022 12 kommentarer 253 visningar
Sabina Johansen Tränare
12 kommentarer
  • 13 maj 2022 Jad Alaboud

    Hej!
    Jad känner inte sig redo för att vara på matcherna just nu så han vill vänta lite och vara med på träningarna först och sedan är han med när han känner att nu är har jag tränat mera😀
    Mvh Sahar

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2022 Liza Lindén

    Hej. Det ser ut som att Ludvig är anmäld till matchen imorgon. Men vi är bortresta så han kan inte spela då. Han är dock gärna med på söndag.

    Med vänlig hälsning, Liza

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2022 Sabina Johansen

    Hej Sahar,
    Jad är välkommen och hänga med oss på matchen på söndag så kan vi berätta och beskriva hur allt går till. Det kanske gör honom tryggare och vill testa match?


    Liza, vi är lite kort om folk på söndagsmatchen så det är bra om han vill vara med på matchen på söndag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2022 Mikael Mellblom

    Hej. Filip M kunde heller inte vara med på lördagen pågrund av kalas. Han är också gärna med på söndag. Hur har ni tänkt kring inhopp i dom olika lagen? Mvh Mikael

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2022 Sabina Johansen

    Hej Mikael och alla andra föräldrar.
    Det är viktigt att alla svarar oavsett om spelarna kan vara med eller inte så att vi kan planera ordentligt. Vi vill ha inte ha några hopp mellan laget. Det är flera spelare som inte har svarat på inbjudan till helgen.
    Nu är lagen fulla. // ledarna

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2022 Mikael Mellblom

    Hej. Vi har svarat att Filip inte kunde på lördagen och har inte sett inbjudan till matchen på söndagen. Hur har platserna blivit fyllda då det saknades spelare båda dagarna?

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2022 Sabina Johansen

    Hej igen :)
    Filip står som obesvarad, vi har också skickat påminnelse till de som inte hade svarat. När svarstiden gått ut så var vi tvungna att göra klart lagen för att vi ska kunna spela med fulla lag. Vi kan inte ringa runt till alla obesvarade för att eventuellt se om dom kan vara med på match med det andra laget. Det tror och hoppas vi ledare att ni har förståelse för.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2022 Emma Mellblom

    Hej! Alltså nu måste jag också få flika in här. Vi har svarat, men det är ju inte det intressanta. Utan frågan är ju hur ni ska lösa detta på framtida matcher så det ska bli jämt för alla killar? Förstår att ni inte kan ringa runt, men mail finns ju. Känner ju spontant att alla spelare ska få lika chans att spela på matcher som inte fylls. / Emma

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2022 Sabina Johansen

    Vi säkerställer att det blir jämntfördelat över säsongen det behöver ni inte vara oroliga för :) . Vi ledare hade en telefonkonferens tidigare ikväll för att se hur vi roddar upp matcherna i helgen så smidigt som möjligt.
    För att detta inte skall bli en långbänk eller skapa rum för misstolkningar är ni varmt välkomna att slå en signal om ni har fler funderingar :)
    Trevlig kväll.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2022 Terese Thorsson

    Hej! Jag va tvungen att titta nu ifall kristoffer var anmäld till helgens matcher och kan inte hitta anmälningsutskicket för imorgon, kan ej hitta vart man kollar om man är anmäld eller inte? Vi var inställda på att komma imorgon annars men är han inte anmäld och det är fullt antar jag att vi stannar hemma? Mvh Terese

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj 2022 Erik Jakobsson

    @Therese

    Det är inte konstigt att du inte hittar den anmälan. Vi har 2 lag anmälda till serie och Kristioffer är INTE med i det laget som spelar imorgon.

    Däremot är han med i det laget som spelar på söndag, och där har ni svarat JA på kallelsen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 maj 2022 Terese Thorsson

    Jahaa okej då förstår jag! Blir förvirrande bara när man får 700 mail om dagen med träningar å matscher och information om samma saker😅 och att alla matscher kommer upp i min kalender

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in