Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sundsvalls IBF F07

Följ

F07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Sundsvalls IBF
Innebandy
F07

Teamsmöte "SM i Växjö" imorgon kl 20.30

Therese Lundemo Lagledare
2 kommentarer
  • 26 feb Charlotta Ellmin

    Hej!
    Jag har några funderingar utifrån det som diskuterades på föräldramötet om Växjö. Vore toppen om ni hade möjlighet att dela med er av informationen…

    Är tågbiljetter preliminärbokade nu? Vad blir slutpriset i så fall? När kommer ni att begära in definitiva svar från spelarna om de tänker följa med eller inte (givet att kostnaderna nu torde vara klara och det är en aspekt att ta in i beslutet)? Och när är sista dag att avboka tågbiljetter kostnadsfritt?

    Det skulle också vara väldigt bra om ni kunde gå ut med en lista på de spelare som väntas få speltid resp. de som är reserver då detta kan påverka spelarnas intresse att följa med på resan (då det kan sättas i relation till kostnaden).

    Tack på förhand!

    Rapportera

    Rapportera

  • 26 feb Therese Lundemo

    Hej! Tågbiljetter är bokade (nattåg hem från Växjö kl 18.08), kostnad 1988kr/person. Som vi sa på mötet har IBF styrelsemöte imorgon, 27/2, och efter det vet vi mer hur kostnadsbilden ser ut. Sedan hoppas vi att alla är med och jobbar ihop sponsorer så att kostnaderna kan minska. Vi kommer att skicka ut kallelser med önskan om snabba svar då tåg och hotell måste avbokas senast 3 mars. Det är allt jag vet i dagsläget =)

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in