Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Solängens BK P-10/11

Följ

P-10/11

Följ oss för uppdateringar
Följ

Inställd träning

Fredrik Hedberg Tränare
4 kommentarer
  • 18 jan Jan Cederfont

    Hej på er och kul att det kommer igång igen! Känns viktigt att få ihop en grupp och få koll på vilka som blir kvar. Vill återigen väcka frågan om träningstider. Full förståelse för att ni vill åt helplan men med en trupp på 15-20 spelare känns det kanske inte nödvändigt? Jag tycker verkligen 19:30-21 två dagar är en dålig tid som inte gynnar killarnas vardag. Nu kanske det påverkar Oskar extra då han inte bor i Eklanda men det vore intressant at höra fler åsikter om detta. Vill inte riskera att vi tappar fler spelare. Kanske kan läggas upp som en fråga?

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 jan Martin Språng

    Hej! Eklandavallen är ganska hårt uppbokad, vi är numera det äldsta laget och då blev vi tilldelade senare tider. Vi tänkte avvakta och se hur många som kommer till träningarna, känna av pulsen lite så att säga. Det finns ju lite alternativ som fredagsträningar eller helgtider. Dina synpunkter är inte glömda, vi bara avvaktar lite och kollar läget efter ett par träningar.

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 jan Linda Hutchinson-Kay

    För oss tycker jag dessa senare tider är bättre för vi har haft lite stressigt att hinna med innan. 19:30 innebär för oss att John hinner äta, plugga o kanske umgås innan träningen. Vi bor också utanför Eklanda

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 jan Jan Cederfont

    Tack Martin, det låter bra

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in