Ännu en förlust,ganska surt när vi spelar bra men otur är med oss fortfarande.
    Vi ger motståndarna lätta mål och missar våra chanser.
    Bäst i Rinn Robin Jansson.
    Laget Lilläng,Zeb,Pille,Nils Stoffe,Peter,Ivarsson,Marcus J,Robin J,Hedström, Adam.Avbytare Freddy,Lars S,Tomasoch Martin
    Hädelser:
    3 min Hedström skott fotparad av MV
    15 min Hedström skott starx utanför
    18 min 0-1 efter felpass som också var offside-
    33 min Adam bra distanskott.
    50 min Rännberg skott i stolpen
    52 min 0-2
    55 1-2 Robin J pass Marcus J
    62 min 1-3 långskott som gick över målvakten
    73 min Hedströms frispark tippas till hörna
    87 min 2-3 Robin j pass Hedström
    90 min varning på philström.
    Bäste spelare Rinn Robin Jansson

Rapportera

Rapportera

• 24 jul 2019 Lars Sandberg

Nu till helgen är det aktivitetsdag på rinnevi. Dagen börjar med metartävling vid jolfall ungefär, skyltat från ekshäradsvägen. Startskott kl 10 avslut kl 12, anmälningsavgift 50 kr. Prisutdelning ca kl 13 vid rinnevi , sen blir det lite olika aktiviteter på rinnevi fram till kvällen. Knytkalas blir det på kvällen och grillarna tänds ca kl 18- 18.30. Vid frågor kontakta Urban, Lars eller Christer (pudde)
    Alla hjärtligt välkomna hoppas vi ses.

Rapportera

Rapportera

• 29 jun 2019 Leif Andersson

Bäckalund-Rinn 4-0 (0-0)

Gör en bra första halvek med chanser att ta ledningen men med 6 man borta och endast en avbytare orkade vi inte stå i mot i andra trots en chanser.
    Matchen avgjordes säkert i 49 min då kevin fällde en hemmaspelare i straffområdet ,staff till Bäckalund och utvisning på Kevin.
    Det konstiga i detta är att om försöker och spela på bollen och fäller en motståndare i straffområdet skall det vara endast straff och ingen utvisning men detta var väl inte med på del domarkurser ?. Fick spela med 10 man nästa hela andra halvlek.
    Laget 1 Sebastian,Kevin,Nils;Hedström,Sonny,Peter,Martin,Stoffe,Freddy,Adam,Pasanen och avbytare: Urban.
    16 min Ribbskott Bäck.
    21 min Pasanen sköt utanför i friläge
    29 min Hemmalaget farligt inlägg strax utanför.
    38 min Martin spelar Adam sjuter bra skott på mål.
    40 min Bäckalund skott i ribban
    50 min Martin skott strax över
    52. Bäck skott i ribban och över.
    54 min 1-0 Straff
    59 min 2-0
    79 min 3-0
    87 min 4-0
    87 min 4-0

Rapportera

Rapportera

• 20 jun 2019 Leif Andersson

Sunne U- Rinn 1-2 (1-2)
    Äntligen en seger i en kämpamatch som var väldigt jämn tills i slutet när Sunne tryckte på för en kvittering.

Laget 1. Sebastian 2.Kevin 3.Philström 4.Nils 5.Sonny 6.Peter 7. Marcus J 8. Martin O 9.Peter W 10. Adam 11.Stoffe. Avbytare: 12. Urban 13.Tomas N 14.Freddy 15.Robin J.
    0-1 6 min Hedström frispelar Stoffe som bredsidar in bollen .
    29 min 0-2 Marcus spelar fram Peter som sliter sej i från försvararen och kallt sätter bollen nere vid stolproten33 min Nils varning.
    40 min 1-2 en miss i markeringen och Sunnespelaren helt ren och gör mål.
    43 min Martin varning. 55 min Pihlström fäller en anfallare får varning och straff i mot oss,straffen skjuts i stolpen och ut,men Sebastian har nog tagit den om den gått innaför stolpen.
    90 min Marcus får varning.
    91 min Sonny ren drar bort en spelare och skjuter som målvakten tar.

Rapportera

Rapportera

• 17 jun 2019 Leif Andersson

Rinn-Brunsskog 3-3 (1-1)

Laget; Lilläng,Stoffe,Nils;Pihlström,Kevin.Peter,Sonny,Marcus J,Adam:Hedström,Martin,Avbytare; Sebastian,Freddy,Viktor,Robin ;Pär-

En dålig match av oss med många felpass och dålig markering.
    Bortalaget drog ner tempot och satsade på kontringar.
    0-1 4 min på en markeringsmiss..
    10 min Martin ren skjuter utanför
    1-1 kom i 16 min på en fin frispark av Sonny. 18 min Brunskog friläge som
    reflexräddade av Lilläng och i 23 ny kanonräddning av honom.
    50 min missuppfatning i försvaret och
    1-2 i tomt mål.2-2 i 53 min av Heström på en lång utspark av Lilläng.
    3-2 i 61 min av Hedström på straff;då Adam fällts fult och borde ha varit en utvisning.73 min Viktor en jättechans men skjuter utanför. Så i den 90 min får Brunskog en frispark då vi inte lyckades rensa bort bollen och dom gör 3-3 . Surt andra matchen rad som vi tappar ledningen i slutet.

Rapportera

Rapportera

• 9 jun 2019 Leif Andersson

Gunnarskog-Rinn 3-3 (2-1)
    Laget 1.Sebastian Mattsson,Pihlström,Nils W,Sonny,Peter W,Markus J,Ivarsson,Viktor S,Martin O,Hedström.
    Abytare:Per S,Adam Björklund,Freddy,Pasanen,Urban B.

Äntligen mål och poäng men surtnär dom gör 3-3 i 87 min och enligt våra försvare var bollen inte över linjen,men trots allt fick vi visa att vi kan spela fotboll .Händelser: 13 min Hedström fri sköt utanför 14 min Jätteräddning av Sebastian 14 min Hedström skjuter målvakten räddar 20 min 1-0 35.min Hedström skjuter målvakten räddar och returen skjuter viktor utanför 37 min 1-1 Hedström pass Nils.39 min 2-1 Hörna direkt i mål.40 min Ivarsson skjuter över i fritt läge samtidigt som han skadar sig och utgår.53 min 2-2 Freddy flygnick på pass av Hedström 75 min 2-3 Martin pass av Hedström i ett fint anfall.87 min 3-3.Bästa spelare Freddy Safari

Rapportera

Rapportera

• 6 jun 2019 Leif Andersson

Rännberg-Rinn 3-0 (0--0)
    Laget Lilläng,Stoffe,Pilström,Sonny,Peter;Markus J,Ivarsson,Viktor,Martin,Andreas Avbytare Sebastian,Pär S,Freddy,Lars S,och Andreas Pasaanen.. Första halvleken jämn utan några chanser från båda Håll.i 48 min gör Rännberg 1-o på en markeringsmiss 2-0 i 54 min på en dålig brytning i försvaret sedan var matchen jämn till 84 min då stoffe och en hemmaspelare blir utvisade.Rinn försöker trycka upp och spelar med 3 backslinje och 86 min kommer 3-0 till Rännberg.

Rapportera

Rapportera

• 24 maj 2019 Leif Andersson

Sörby-Rinn 2-0 (1-0)
    Laget Lilläng Kevin,Philström,Nils:Freddy,
    Hedström,Sonny,Marcus J,Peter W,Stoffe och Lars S. Avbytare: Martin,Viktor ,Pasanen,Sebastian och Erik Östlund.
    Sur förlust där vi åter igen missar en massa chanser för spelet första halvlek och även delar av andra.
    Sörby gör mål på två straffar vi missar en vid ställningen 1-0. varningar på Philströoch Martin Olsson. Alla avbytare spelade.

Rinn-Edebäck 0-2 (0-2)

Ännu en förlust som borde ha varit minst 1 poäng. Bortalaget var bättre i första halvlek och Rinn i den andra halveken där vi hade en massa chanser utan att kunna göra mål.
    Startelvan.
    Lilläng
    Sonny,Pihlström,Nils och Kevin.
    Hedström,Ivarsson,Peter och Tommie.
    Stoffe och Martin.
    Avbytare Lars S,Viktor.Pasanen,Andre o Freddie.

4min Hedström farligt skott
    8, min 0-1
    21 min sköt stoffe tätt över'
    23 min 0-2
    27 min Tommie nickar över.
    31 min Ivarsson ut och Viktor in
    35 min Dubbelchans av Peter
    38 min Edebäck räddar till hörna.
    43 min Tommie farligt skott på mål
    54.min Martins skott tippas till hörna
    58 min Stoffe ren målvakten räddar
    59 min Sonnys skott räddas till hörna
    59 min Tommies nick till hörna
    72 min Stoffe ut Martrin in
    75 min Sonny ut Freddie in
    80 min Nils varning
    82 min Lilläng kanonräddning
    85 min Tommie ut Pasanen In
    91 min Kevin varning