Gettjärn-Rinn 0-3 (0-1)
    Laget 1. M.Lilläng 2.K.Nordahl 3..Persson
    4.S.Över 5 R. Nilsson .6.R.Jansson 7N.West 8.H. Ivarsson 9.M.Jansson10.
    L.Sandberg 11.A.Hedström 12.E.Sandberg 13.F-Safari 14.S.Mattsson 15.U.Berglund 16 T.Nilsson.

20 min 0-1 Lars Sandberg
    30. Varning Kevin Nordahl
    65 min 0-2 Robin Jansson
    66 min varning Robin Nilsson
    85 min 0-3 Lars Sandberg

Kommentarer Jämn match där Rinn var lite bättre på Huvudet på en tungsprungen plan.
    Sonny utgick efter skada och ersattes av Erik Sandberg som gjorde kanonmatch.
    Bäst i Rinn Marcus Jansson och Andreas Hedström.

Avbytare; Lilläng och Urban B.

Jämn match där vi bättre i första och Sunne i andra halvlek.

2 min Hedström i stolpen
    13 min Heström farlig nick
    20 min Hedström farligt skott
    26 min Sunne en dubbelhörna
    28 min Varning på Sunnes målvakt.
    36 min 1-0 Sonny
    40 min Varning på Daniel
    47 min Sunne farlig frispark utanför
    50 min Hedström skott i gaveln
    70 min Sunne farligt skott över
    78 min Dubbelchans Hedström och Lars
    82 min Hedström ren med målvakt
    86 min Jätteräddning av Sebastian

Äntligen en seger..
    laget 1.Lilläng 2. Kevin 3.Pihlström 4.Daniel . 5.Sebastian 6.Freddy 7.Sonny 8..Nils 9.Robin N 10. Lars 11
    Hedström 12. Erik Sandberg 13.TomasN 14.Urban B.

Ställningskrig där vi försvarade oss och det skapade chanser åt båda håll på en lerig och dålig plan..
    11 min Sonny en farlig frispark
    13 min hörna och robin sjuter utanför i bra läge.
    22 min 0-1 Andreas Hedström en frispark från vänster som målvakten borde tagit.
    55 min 1-1
    65 min får Lars Varning
    72 min Urban byts in
    73 min nils varning
    77 min avgörs matchen då Urban spelar fri Lars S.

Rinn-Gunnarskog/Bortan 0-3 (0-0)
    laget 1.Lilläng 2. Kevin 3.Philström 4.Sonny 5.Robin N 6.Sebastian 7.Peter 8.Nils 9Freddy 10 Lars 11 Hedsröm 12.Tomas 13.Urban14.Erik S.
    Rättvis seger kanske seriens bästa lag,men vi höll oss kvar i matchen länge tack vare bra försvarsspel och Lilläng som var bäst på planen.
    10 min varning Philström
    26 min Kanonräddning av Lilläng.
    27 min Rinn chans
    56 min Kevin varning
    59 min 0-1 på straff varning på Sonny
    Gunnarskogs spelaren kastade sig skrek och fick en billig straff.
    80 min 0-2 ny straff för hands.
    86 min Lilläng skadar sig och Sebastian tår resten av matchen.
    88 min 0-3.
    Bäst i Rinn Marcus Lilläng

Rapportera

Rapportera

• 31 aug 2019 Leif Andersson

Västanvik 2-Rinn 7-2 (3-0)
    Laget 1.Sebastian 2.Robin 3.Philström 4.Daniel 5.Kevin 6.Robin J 7.Ivarsson 8.
    Lars 9.Sonny 10.Nils 11.Hedström 12.Tomas N 13.Freddy 14 Urban.

Storförlust med några spelare borta mot ett starkt Västanvik.

Började dåligt med ett solklart offsidemål i 3 min för Hemmalaget.
    16 Jättechans att kvittera.
    24 min 2-0 på målvaktsretur
    26. Hedström nära göra mål.
    45 min sekunder innan halvtid
    Konstiga med denna halvlek var att vi vår första frispark 32 min in i matchen.
    54. varning på Robin J
    54. min 4-0
    60 min 5-0
    65 min 6-0
    66 min 6-1 Lars Sandberg pass Tomas
    Nilsson
    71 min 7-1
    73 min 7-2 Lars Sandberg pass Hedström
    84 min varning på Kevin

Rapportera

Rapportera

• 24 aug 2019 Leif Andersson

Rinn-Sörby 0-1 (0-0)Laget 1. Lilläng 2.Robin 3.Sonny 4.Daniel5.Kewin 6.Freddy 7.Ivarsson 8.Stoffe 9 Hedström 10.Peter 11.Lars avbytare: Urban,Tomas och Viktor.

Ännu en sur förlust ,då vi spelar bra men allt går i mot oss samt att en del spelare borta på grund av olika saker..
    Det märkliga är att inte får en enda varning på hela matchen mot förra matchen fick 4 straffar,4 varningar och en utvisning mot oss,så vi är inte ett så fult lag ändå.

4 min Freddy fri sjuter på målvakten
    24 min bra inkast som borde blivit mål på
    26 min Lars bra skott på mål
    27 min gör Lilläng årets räddning slår bort bollen liggande på målinjen med en hand.
    61 min Peter sjuter i burgaveln i bra läge.
    70 min farlig hörna borde varit mål
    78 Retur på en hörna träffar en Sörbyspelare solklar straff.
    84 min 0-1 inlägg från höger som våra försvarare inte når utan den nickas i mål.

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2019 Leif Andersson

Edebäck-Rinn 6-2 (3-1)

Laget Lilläng,Kevin,Pille,Nils,Robin K,Ivarsson,Martin,Sonny,Freddy,Stoffe;Peter,Avbytare Zeb,Tomas N och Urban.
    Matchen började väldigt bra med 0-1 efter 6 min mål av Peter pass Stoffe sedan fick vi 2-3 chanser att öka på ledningen,men 13 min kom 1-1 0ch i 16 min 2-1 på straff samtidigt som Pille blev varnad 3-1 i 27 min på en frispark,sedan började domaren dela ut staffar och varningar till höger och vänster och 34 min missar edebäck en staff 40 min stoffe varning 42 min Nils varning. Andra halvlek gör hemmalagets 52 min 4-1 där en solklar hands innan målet.
    56 min varnas Peter 68 min 4-2 på straff av stoffe.75 min 5-2 78 min 6-2 79 min Pille utvisad 89 min ännu en straff för Edebäck som missas.

Vi räcker inte till när vi spelare borta och när vi får en massa straffar och varningar i mot oss.

Rapportera

Rapportera

• 9 aug 2019 Leif Andersson

Bäste Spelare i Rinn Peter Wikström från spelarnas sida.
    Ett stort tack till spelare som inte fick speltid och som stöttar laget det är nästa det viktigast och få ett bra gäng.

Rapportera

Rapportera

Rinn-Ekshärad 2- 1 (2-0)
    Laget 1 Lilläng 2. Kevin 3.Daniel Persson 4 Philström 5.Martin Oldsson 6.Nils 7.Tommie A 8.Marcus J 9.Hedström 10 peter W 11.Stoffe 12.Viktor 13 Tomas N.14.Henrik S 15.Robin N-
    Äntligen en seger efter bra första halvlek med stenhårt Jobb och en halvleks som vi höll undan med bra spel-Stort tack till våra äldre spelare som ställde upp Daniel Persson och Tommie Andersson plus Marcus Jansso´n som åkt 35 mil från Alingsås för att spela för klubben samt till våra spelare som inte fick spela nåt till Henrik Skoog ,Tomas Nilsson och Nyförvärvet Robin Nilsson .segern sträker laget efter mycket otur och att nu är vi på väg bli ett bra lag och vi forätter jobba på.
    i en match som var ganska jämn hände inte så mycket mest ställningskrig.
    händelser
    1 min Ekshärads forvard sjuter i burgavel
    32. 1-0 Stoffe pass peter
    39 min 2-0 Stoffe pass Nils