Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Remsle UIF F-11

Följ

F-11

Följ oss för uppdateringar
Följ

Avslutning!

18 sep 2021 7 kommentarer 235 visningar
7 kommentarer
  • 20 sep 2021 Therese Kristoffersson

    Jag hakar på i tråden. På torsdag tar ni med er försäljning av toa- och hushållspapper. Märk med ert barns namn. Det går också bra att maila det till mej, som några redan gjort. Tack!
    kristofferssontherese@hotmail.com
    Ses på torsdag!

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2021 marie nasholm

    Hej!
    Jag undrar om det är ok att Saga kommer och fotograferar sig med laget fast hon är förkyld? Vore synd att missa. Hon kommer inte vara med på ev aktiviteter. Vi har coronatestat oss så vi vet att det är en vanlig förkylning. Mvh

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2021 Louise Edlund

    Jag ser gärna att INGEN som är förkyld kommer oavsett corona eller inte, då håller man sig hemma anser jag!? Vi har en nyfödd bebis här hemma och har redan hunnit avverka en vanlig förkylning pga att Novalie blev smittad på skolan och det va inte roligt för nån av oss!

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2021 Elin Nilsson

    Hej, jag förstår att det är tråkigt med förkylning och att missa foto. Men jag önskar också att man håller sig hemma om man är mitt i en förkylning och hemma från skolan. Om de andra blir smittade så innebär det ju att de också i sin tur måste stanna hemma från skolan och testa sig, vi har även små syskon hemma och dras det hem "vanliga" förkylningar så är det en vecka hemma för oss då man inte kan testa mindre barn. Så är Saga hemma från skolan så tycker jag hon får avstå avslutning tyvärr.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2021 marie nasholm

    Det var min tanke från början att vi skulle vara hemma, ville bara dubbelkolla om det var ok ändå, eftersom jag gissar att fotot tas utomhus? Men hur som helst så vill vi såklart inte smitta någon! Ha en trevlig avsluting alla! :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2021 Niklas Abrahamsson

    Avslutning flyttas till Remslevallen, läktaren. Samma tid 😃

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 sep 2021 Susanne Åström

    Vart ligger Remslevallen?

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in