Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rydboholms SK F-08 IB

Följ

F-08 IB

Följ oss för uppdateringar
Följ
Rydboholms SK
Innebandy
F-08 IB

Tack!

Emelie Karhu Tränare
3 kommentarer
  • 9 apr Sarah Wåxberg

    Tack själva för allt ni gör för tjejerna💪 super rolig helg för liten som stor👏
    Angående newbody försäljningen!
    - Nu lyckades vi sälja några paket men jag tycker de är svårt att sälja när barnen är med i många olika föreningar och de ska sälja massa saker och man får proppa på släkten (som inte är så stor), arbetskamrater som redan köpt av andra mm.
    Vi hade hellre betalat in en peng till tjejernas lagklassa än att köpa strumpor, kryddor eller lotter vi egentligen inte behöver. Vi sålde för tre föreningar i fjol. Nu vet vi att alla inte har möjlighet till detta och då är givetvis försäljning av diverse saker en toppen idé. Men för de som vill och kan tycker vi att de ska kunna vara ett alternativ att sätta in en summa till laget istället.

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 apr Emelie Karhu

    Vi är jätte tacksamma för det ni sålde och förstår att det är svårt, man kan ha flera barn och det ska säljas för olika aktiviteter. Jag håller med dig kring detta då vi har två barn som säljer för olika föreningar och även klassresa. Jag ska framföra önskemål till styrelsen om att kunna betala in en summa istället för att sälja. Tack för din respons :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 apr Maria Kristjansdottir

    Hej, jag håller med Sarah och det är svårt att sälja till släkt, vänner och arbetskamrater som redan köper av andra också. Vi har ingen släkt här i Sverige så kretsen är liten 😅
    Jag betalar mycket hellre in en summa för att bidra med pengar till föreningen så hade det varit ett alternativ så hade det varit toppen

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in