Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om RIK Karlskoga F10/11

Följ

F10/11

Följ oss för uppdateringar
Följ
RIK Karlskoga
Fotboll
F10/11

Inställd match + lite info

Therése Liljeqvist Lagledare
5 kommentarer
  • 6 sep Therése Liljeqvist

    TYVÄRR kom QBIK & vi inte fram till ett nytt datum, så vi har varit tvungna & lämna WO.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 sep Maida Halimic

    Hej Therese, jag hörde att ni kanske behöver ställa in röda matchen mot Degerfors nästa helg, då ni saknar spelare. Vill bara meddela att Alyssa gärna spelar den matchen om det behövs spelare. Kan tänka mig att flera tjejer som spelar i både grön och röd kan tänka sig spela match både lördag och söndag… synd att lämna WO tänker jag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 sep Niklas Åhs

    W.o är inte aktuellt. Hoppas vi. Vi har kollat med Degen om de kan tänka sig flytta matchen då vi de senaste matcherna har haft svårt att få ihop lag när vi spelar flera matcher samtidigt. Mycket sjukdom, skador,m.m. Tar otroligt mycket tid för oss ledare att få allt snurra runt när läget är som det är och en matchflytt skulle underlätta en hel del.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 sep Maida Halimic

    Förstår att det är mycket jobb för er. Det är just därför jag skrev, för att berätta att det säkert finns tjejer som ställer upp spelar både röd på lördag och grön på söndag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 sep Niklas Åhs

    Var det jag också försökte beskriva. Matcher olika dagar brukar inte vara ett problem. Det är när vi har matcher samtidigt som det ställer till det. Var därför vi blev tvungna att lämna W.O mot Qbik när de inte kunde tänka sig byta datum och vi samtidigt hade match i Munkfors.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in