Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Per-Ols IBF P-16/17

Följ

P-16/17

Följ oss för uppdateringar
Följ
Per-Ols IBF
Innebandy
P-16/17

Innebandy P-16/17

26 sep 2023 7 kommentarer 310 visningar
Mattias Björkqvist Tränare
7 kommentarer
  • 3 okt 2023 Christoffer Anttila

    Min son född -16 vill gärna börja spela innebandy. Kan man bara komma till träningen och prova på?

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 okt 2023 Mattias Björkqvist

    Ja det är bara att komma ner, alla pojkar födda 16/17 får komma ner och prova på, det man ska tänka på är klubba, inneskor, glasögon och vattenflaska. Tiderna som gäller är Måndagar och Onsdagar kl 17.00-18.15 i Risbrohallen, varmt välkomna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 okt 2023 Johanna Nises

    Hej,

    En tanke jag har angående träningarna, vore det inte bra om vi föräldrar inte är i hallen under träning. Vi kan hjälpa till i början med sarg och eventuellt att nån är kvar för att hjälpa till, alla kan bidra med hjälp nån gång ibland. Tänker att det kanske är lättare att styra upp barnen på det sättet, att få dom att lyssna bättre på ledarna. Telefonnr har vi uppskrivet och kan nås lätt genom det om det skulle behövs. Vad tycker du Mattias, vore det nåt att prova?

    Mvh Johanna

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 okt 2023 Mattias Björkqvist

    Vi skulle kunna testa det och se om det funkar bättre, det har varit aningen rörigt nu i början på uppstarten, var ej bredd på att så många ville komma och träna och sen har vi haft strul med diverse saker, men det är väl lite så i början att det ska strula lite, jag hoppas det blir bättre, vilket jag också tror bara vi får träna några gånger. Jag förstår om man som förälder vill stanna kvar och det är helt ok, men annars precis som Johanna skriver har jag kontaktuppgifter till alla som skrivit upp sig och de som ej kunnat skriva upp sig får ny chans på träningen ikväll. Jag kommer iaf kolla med föräldrarna på kvällens träning vad det tycker, Tack för förslaget Johanna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 okt 2023 Tommy Wedell

    Fast i måndags hade det ju inte funkat om inte två extra föräldrar ryckte in och skötte halva gänget. Så det finns garanterat en aspekt att faktiskt ha med föräldrar som extra hjälp också. Tycker måndagens träning gick väldigt bra just av den anledningen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 okt 2023 Tommy Wedell

    Jag är en av dom som skulle kunna ställa upp och hjälpa till när det behövs, men det går inte att räkna med att jag är med pga "livspusslet".

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 okt 2023 Johanna Nises

    Ja absolut det tar lite tid för alla att komma in i det och det blir nog lugnare. Sen är dom 5-7 år så helt förståeligt. Bara en idé och tanke så ja lyft den gärna med andra föräldrar och se vad dom tycker.
    Har egna erfarenheter som simtränare för många år sen och upplevde att det är lättare att leda barnen när föräldrar inte är med. Sen kan det ju till en början va så att endel barn inte vill va med om inte föräldrarna är där och klart det måste kunna lösas då.
    Som sagt bara lite funderingar om hur man kan underlätta för er som leder. Inget behöver vara hugget i sten utan man kanske kan prova lite vad som fungerar bäst
    Jag är oxå en av dom som kan ställa upp och hjälpa till när det behövs.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in