Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Aspudden-Tellus P2016 Gul

Följ

P2016 Gul

Följ oss för uppdateringar
Följ
IFK Aspudden-Tellus
Fotboll
P2016 Gul

Matchtröjor

Sofia Wall Lagledare
6 kommentarer
  • 12 jan Fredrik Stål

    Hej Sofia! Tack. Jag fattar att det här är ett beslut som fattats på klubbnivå, men får man fråga vad det kommer sig att vi ska börja köpa egna matchtröjor? Tycker det är lite synd eftersom numrerade matchtröjor nog blir svåra att köpa och sälja i andrahand när barnen vuxit ur dem. Syskon kan ju inte heller ärva av varandra om man nu inte lyckas driva igenom att de ska få exakt samma nummer. :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jan Sofia Wall

    Hej, anledningen till beslutet har vi ej fått faktiskt. Vet ej om det är av logistiska skäl iom ny tröjsponsor.
    Men jag har framfört till styrelsen angående vikten av att kunna få andrahandssnurr på tröjorna sedan vid byte av storlek. Inte så hållbart varken miljömässigt eller ekonomiskt att köpa en sprillans ny typ varje år.
    Så helt enig med dig!

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jan Fredrik Stål

    Tack Sofia! Ja, chansen känns ju minimal att någon skulle sälja en tröja med exakt vårt barns nummer vid samma tidpunkt som vi behöver gå upp i storlek. Tänkte först att det berodde på att klubben fått sämre ekonomi, men det rimmar ju inte så väl med tidningsrubrikerna om "Miljonregnet som ska gynna klubbens unga spelare" från i höstas, hehe.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jan Erik Anesäter

    Vi har diskuterat detta ganska mycket Fredrik, och är odelat ganska förvånade och inte särskilt positiva av flera skäl. Jag har mailat med styrelsen och det verkar delvis vara en ekonomisk fråga. Sämre för miljön, sämre för spelarna. Det kommer säkert fortsätta diskuteras…

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jan Fredrik Stål

    Jag förstår, Erik. Tack för att ni tar upp frågan med styrelsen. Sedan kan jag såklart föreställa mig att det blir en enorm kostnad att byta ut alla lagens matchtröjor i samband med ett sponsorbyte ... Det hade jag inte tänkt på innan. Men det är ju synd att ett byte av sponsor ska innebära ökade kostnader.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 jan Axel Dahl

    Man kan ju (givet att ens unge går med på det) köra siffran med coachtejp eller nån textilfärg som går att skrapa/tvätta av. På så sätt kan ju återbruket förenklas....
    Men det är ju inte lika kul som en tryckt siffra

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in