Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Sjömarkens IF P2013

Följ

P2013

Följ oss för uppdateringar
Följ
Sjömarkens IF
Fotboll
P2013

Sponsorer sökes

för 3 dagar sedan 3 kommentarer 87 visningar
Joel Skönvall Tränare
3 kommentarer
  • för 2 dagar sedan Normela Ortan

    En tanke och idé är att killarna kanske i början på nästa år även kan börja sälja någon produkt så som kakor! Relativt lättsålt, ger en bra peng till lagkassan samt så får de själva känna värde i att de tillsammans hjälper varandra och laget till att åka på cuper, ha kickoff, läger lr annat skoj!

    Rapportera

    Rapportera

  • för 2 dagar sedan Emma Een

    Jag är oerhört tacksam över att inte behöva sälja så mycket i detta laget. Jag kan hellre tänka mig att bidra utan att behöva sälja då det är jag som prånglar på kollegor, vänner och familj diverse mer eller mindre onödiga saker. Vissa månader ligger det både fyra och fem olika listor i personalrummet där man kan köpa saker. Folk tröttnar på att köpa.

    När det nu finns sponsorer som är välvilliga nog att hjälpa till så är väl det toppen! Eller att vi kan hitta någon typ av syssla som laget kan få betalt att göra.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 2 dagar sedan Normela Ortan

    Jag förstår helt vad du känner och att det kan bli mycket av olika produkter och saker att sälja! Gillar din idé om att killarna kan ha en aktivitet som gör så att de får en en slant till lagkassan!

    Min tanke med försäljning är inte att vi föräldrar ska sälja, heller inte att vi ska bidra från egen ficka, utan som jag skrev är det killarna i laget som ska bidra med sitt engagemang så de känner att de bidrar till cuper etc utöver våra suveräna sponsorer och allt som vi föräldrar gör!

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera