Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örebro SK Ungdom F-P2015 Svart

Följ

F-P2015 Svart

Följ oss för uppdateringar
Följ
Örebro SK Ungdom
Fotboll
F-P2015 Svart
Örebro SK Ungdom

Inför ÖrebroCupen - samlingstider och svart matchtröja

Johannes Avenbrand Tränare
3 kommentarer
  • 18 jun Christian Eng

    Tack så jättemycket för en fantastisk cup alla tränare! Inför cupen så är barnen lyriska, det pratas om medaljer och llt runt om. Barn är barn, mycket är just kring pokaler medaljer. Vi vann vi förlorade, tränarna peppade och det var kul. Tyvärr så lämnade vi gärdet med besvikelse utan medalj? Det vi föräldrar hade peppat barnen om. Det vi som unga kommer ihåg och har bilder på när vi hade gruppfoto med det stoltaste. Hela mitt flöde iår är fullt med foton med barn och medaljer för cupen. Men ÖSK valde bort det. Varför? Att ge medalj till barn dagar efter vet vi alla att det är ej samma sak. Varför gavs det ej ut medalj efter barnen slitit?

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 jun Johannes Avenbrand

    Hej Christian!

    I den bästa av världar så är det optimala att dela ut medaljer direkt efteråt. Vi är dock alla människor och gör så gott vi kan och i söndags körde det ihop sig tidsmässigt. Vi hade då konsensus bland ledarna att dela ut medaljer vid nästa tillfälle som vi ser barnen.

    Eftersom vi är i detta forum så väljer jag att svara här, men vill ni ha en mer detaljerad beskrivning så går det bra att kontakta mig över telefon.

    Rapportera

    Rapportera

  • 18 jun Christian Eng

    Hej! Jag förstår, tveka inte att be om hjälp nästa gång det krisar så hjälps vi åt. Väl mött!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in