Avbytare: Ali Adigüzel, Fredrik Odell, Carl Odell och Johannes Jönsson.

Christian Ahlström ut - Fredrik Odell in 32 min
Oliver Wilson ut - Carl Odell in 41 min
Victor Larsson ut - Johannes Jönsson in 62 min

MATCHKOMMENTARER
Skadeskjutet ÖT Smygehuk förlorade genrepet i Köpenhamn. ÖT Smygehuk åkte på träningsläger med en 19 mannatrupp. Till matchen saknades Carl Mattsson (skadad), Philip Mattsson (sjuk), Mathias Herrström (skadad) och Simon Johansson (skadad). Och värre skulle det bli... Matchen spelades på en hyfsad gräsplan men dessvärre blåsigt och regnigt och sisådär 5 plusgrader. I den 8:e minuten är Andreas Månsson tvingad att byta med Ali Adigüzel för att rätta till sin utrustning. 3 minuter senare kom han in igen. Ali Adigüzel var knäskadad redan innan och kunde inte spela mer. I den 32:a minuten byts Christian Ahlström ut med känning i låret och in kommer Fredrik Odell. Första halvtimmen var väldigt trevande och mycket felpass från båda lagen. I den 34:e minuten slår Johan Hellström en inläggsfrispark som Adam Norén nickar på men målvakten räddar. I den 35:e minuten släpper Johan Hellström bollen fint på djupet till en framstormande Vasko Mitrovic som kommer fri med målvakten och rundar denne och rullar in 1-0 i det tomma målet. Detta var Vaskos 1:a mål någonsin för ÖT Smygehuk. I den 41:a minuten byts Oliver Wilson ut med en skadad fot och in kommer Carl Odell. I den 42:a minuten gör Izzettin Adigüzel en fin räddning på ett skott från nära håll. Första halvlek slutar med en 1-0 ledning för ÖT Smygehuk. Inte mycket kvar att loborera med då den ända tillgängliga avbytaren nu var reservmålvakten Johannes Jönsson. I den 49:e minuten kvitterar Tranås till 1-1. I den 62:a minuten byts en skadad Victor Larsson ut och in kommer målvakten Johannes Jönsson fast nu som forward. I den 66:e minuten slår Johan Hellström en hörna som Adam Norén nickar på men bollen räddas på mållinjen. I den 67:e minuten har Tranås en hörna som vi nickar undan men returen snappar en Tranåsspelare upp och får iväg ett skott från 16-meters och in i mål till 1-2. I den 74:e minuten räddar Tranås på mållinjen två gånger om efter ännu en fin Johan Hellström hörna. ÖT Smygehuk förlorar genrepet med 1-2 men det mest oroväckande är alla skador vi dragit på oss. I nästa match som också är seriepremiär väntar BK Höllviken på lördagen den 12:e april klockan 13:00 på Östervångsstadions IP i Trelleborg.