Referat: ÖT Smygehuk FF - Bosniska FK Behar

ÖT Smygehuk FF 4-4 Bosniska FK Behar (2-1)

1-1 Johan Hellström (Gustav Lindquist) 18 min
2-1 Jens Sintéus (Johan Hellström) 24 min
3-1 Victor Larsson (Gustav Lindquist) 50 min
4-2 79 min
4-3 83 min
4-4 85 min

Varningar

ÖT Smygehuk träningsspelade mot Behar med Michael "Åhus" Nilsson vid rodret. ÖT Smygehuk hade tagit ut hela 19 spelare och det var tänkt att alla skulle få mycket speltid. Bland annat fick 6 nyförvärv presentera sig. Efter 5 minuter testar Oliver Oliveros ett vänsterskott som målvakten lyckas rädda. I den 11:e minuten spelar Pontus Andersson fram bollen till Oliver Oliveros som fintar bort försvararen innan han skjuter ett stenhårt skott som tar i kryssribban och ut. Riktigt nära där. I den 16:e minuten kommer 0-1 då en egentligen usel hörna slås in mot ÖT:s mål där den går förbi Patrik Lippe och André Andersson på första stolpen och ställer Izzettin Adigüzel i målet och bollen rullar över mållinjen. Men ÖT replikerar blixtsnabbt i den 18:e minuten då Gustav Lindquist elegant chippar fram bollen till Johan Hellström som fri med målvakten kallt placerar in 1-1. I den 20:e minuten gör Izzettin Adigüzel en fin räddning på ett skott från nära håll. I den 24:e minuten kommer matchens snyggaste anfall där först bollen spelas bak till lagkaptenen Nicklas Mattsson som sätter upp bollen på ett tillslag mot Pontus Andersson på högerkanten. När bollen når Pontus klackar han elegant bollen tunnel på försvararen fram till den framstormande högerbacken André Andersson som tar sig runt nästa försvarare och slår ett inlägg som Johan Hellström fångar upp och skjuter och returen smäller nye Jens Sintéus in till 2-1. I den 31:a minuten räddar Izzettin Adigüzel ett friläge. Första halvlek slutar 2-1 efter hela 8 byten gjorda. I den 50:e minuten slår Gustav Lindquist en utåtskruvad hörna vid straffpunkten som Victor Larsson drar till direkt på halvvolley och bollen far rakt upp i det bortre krysset till 3-1. Ett riktigt drömmål för Vibbe!!! I den 52:a minuten skjuter Robin Simonsson ett skott från 25 meter som prickar stolpen och ut. I den 61:a minuten slår Gustav Lindquist en perfekt hörna mot första stolpen där Mathias Herrström går upp och nickar tätt över. I den 71:a minuten snor Oliver Oliveros bollen från en slarvig försvarare och prickskjuter in 4-1. I den 74:e minuten spelar Gustav Lindquist fram bollen till Johan Hellström som kommer fri och Johan chippar bollen förbi målvakten men en försvarare lyckas precis rensa undan. I den 79:e minuten slår Behar in en frispark i vårt straffområde där vi markerar dåligt och en fri spelare kan nicka bollen i mål till 4-2. I den 83:e minuten missar Andreas Sonesson en inspark och en Beharspelare kommer fri och sätter 4-3. I den 85:e minuten slås en ny Beharfrispark in i ÖT:s straffområde och ännu ett nickmål är ett faktum. 4-4 efter 3 insläppta mål på 6 minuter... Matchen slutar 4-4. Trevligt att se de nya spelarna in action.

Laget:

Izzettin Adigüzel

André Andersson - Nicklas Mattsson - Adam Norén - Patrik Lippe

Jens Sintéus - Sebastian Kristensson - Gustav Lindquist - Pontus Andersson

Johan Hellström - Oliver Oliveros

Avbytare:
Victor Larsson, Philip Marklund, Robin Simonsson, Joel Jakobsson, Viktor Jörgensen, Andreas Sonesson, Mathias Herrström och Andreas Sonesson (målvakt).