15 september 2024
15:30

Referat: Boden City FC - Ohtana/Pajala FF

På Björknäsvallens konstgräs vinner Boden City mot Ohtana/Pajala med 8-0 (4-0)
Första halvlek är inledningsvis chansfattig även om Boden är den som äger bollen. I den 11:e minuten kommer City på högerkanten, hårt inlägg och en lika hård nick upp i nättaket av Edson Silva Daio ger City den start dom ville ha. En stund senare är City nära att öka på ledningen då ett distansskott tar i stolpen. 2-0 kommer i den 26:e minuten när vi inte är på tårna och Yannick Ada, kan efter hörna, nicka in 2-0. Två minuter senare skjuter Edson Daio ett skott som tar på Petteri Pellikka, ställer Bosse och 3-0, Boden City fortsätter trumma på och har först ett vasst långskott som Bosse räddar innan man i den 35:e minuten gör 4-0 genom Aaron Thomas Russ, vilket också blir paussiffrorna.

Andra halvlek är bara dryga minuten gammal när Aaron Ross skjuter ett långskott som överraskar Bosse i målet och 5-0. Några minuter senare gör Aaron hattrick när han nickar in 6-0. Men han nöjer sig inte med det utan i den 61:a minuten slår Aaron Thomas Russ in sitt fjärde raka mål till hemmaledning 7-0. Matchens sista mål kommer i den 79:e minuten när en omarkerad Malcolm Onawelo kan nicka in 8-0, för övrigt fjärde nickmålet i matchen, vilket också blir slutresultatet. Sett över 90 minuter är siffrorna stora och svåra att bortförklara. OPFF kommer till spel med sjukdom i laget och saknade flera startspelare, även om det idag inte räckt till poäng, därav var Boden City alltför överlägsna denna vackra eftermiddag. Vi plussar inte för någon i OPFF denna gång utan nöjer oss med att konsatera att alla kämpade väl, men idag var motståndet alltför bra. Boden City visade inte bara upp ett fint passningsspel utan också en effektivitet av klass..I Boden City plussar vi för Cedric Ssejemba i försvaret, mittfälaren Yassine Ndyaj samt offensivt för Yannick Ada och fyramåls-skytten Araron Thomas Russ. Godkänd insats av domaren Ibrahim Mohamed.

Boden City - OPFF Hörnor: 7-1, Avslut på mål: 13-1, Gula kort: 0-2

Laget: Bosse - Liam, Petteri, Danne M, Jocke J (ut 70) - John (ut 35), Anders G (ut 76), Nisse K (ut 76), Melvin - David M (ut 70), Oscar S
Ers: Dennids M (in 35), Petri (in 70), Adam Z (in 70), Johannes Pää (in 76), Johannes Y (in 76)