Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om KFUM Östersund Basket Ungdom ÖBU P10-11 Great Lake

Följ

ÖBU P10-11 Great Lakers

Följ oss för uppdateringar
Följ
KFUM Östersund Basket Ungdom
Basket
ÖBU P10-11 Great Lakers

blicka framåt

22 maj 2023 10 kommentarer 365 visningar
Jon Hildahl
10 kommentarer
  • 22 maj 2023 Fredrik Eurenius

    Tack för en bra helg och kul med fika och grillferra! Vi tycker det låter kul med flera cuper och stöttar all typ av insamling/försäljning. Det verkar vara ganska bra avans på toapappret så det kanske vi kan fortsätta med två gånger per år? Vi har inte gjort någon annan försäljning sedan vi själva var unga och lovande så det är klent med uppslag där. Någon som vet om något företag man skulle kunna göra något större endagsjobb för?

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 maj 2023 Håkan Palmqvist

    Vi är också positiva till fler cuper.
    Har hört på jobbet att Ullmax är hyfsat lättsålt och att man får behålla 30% av försäljningen/intäkten. Kanske inte rätt säsong just nu men till hösten?
    Som alternativ till försäljning kan vi även tänk oss att betala ”ur egen ficka” eftersom vi har flera barn och alla säljer olika saker till både lag och klasskassa. Gissar att det är fler som, liksom vi, upplever att kundkretsen är begränsad :-)

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 maj 2023 Bengt-Erik Eliasson

    Städa Sverige, som vi gjorde en insats åt i mitten av augusti, har kontaktat oss för att höra om vi vill städa i år också. Det gav 5500-6000:- för ca. två timmars städinsats.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj 2023 Malin Junkka

    Låter bra men håller med om att vi delvis kan betala ur egen ficka då det är svårare och svårare att sälja. Men gärna 2 cuper. Kul med grillkväll!

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj 2023 Linda Norrman

    Vi är positiva till fler cuper och kan tänka oss att sälja och lägga till själva.
    Kan inte delta på sista träning idag men hoppas kunna delta på grillkväll. Ha så trevligt ikväll på sista inomhusträningen!

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj 2023 Emma Knutsson

    Gärna fler cuper, vi stöttar också alla former av försäljning/jobb för att få in mer pengar t kassan. Ryktet säger att det är länge sedan det såldes Newbody grejer i grannskapet. Har dock ingen koll på hur mkt man tjänar på det.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj 2023 Bengt-Erik Eliasson

    Jag har också hört efterfrågan på NewBody. Tyvärr tycker jag de blivit sämre sen de lade till kryddor och hudvårdsprodukter till sitt utbud. De har i och med det minskat sitt klädsortiment.

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 maj 2023 Jon Hildahl

    Ni låter positiv till flera cuper så jag tycker vi ska anmäla två lag till Södertälje Cup i Nov (slutet av höstlov). Det innebär att vi måste får in pengar snabbt för att täcka denna kostnad. Enklast skulle vara att samla in 200 kr för varje spelare. I tillägg en runda med New Body kunde funka bra för att bygga på lagkassan till nästa år. Kan någon kolla upp och ta hand om den?

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 maj 2023 Robert Ivonen

    Papper var lättsålt och användbart!

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 maj 2023 Bengt-Erik Eliasson

    Rabatterad anmälningsavgift för Södertälje Open (3-5 nov) fram till 31/5-23. Med en insättning av 250:- / spelare till lagkassan täcker vi anmälningsavgiften (6300:- för två lag; U13 och U14). Sedan kan vi jobba ihop till cupkort i lugn och ro (innan 12 september). Swisha till lagkontot (076-110 89 66) och ange spelarnamn.
    I andra lag jag är engagerad i har vi en arbetsgrupp (2-3 föräldrar) för att ordna sätt att samla in pengar till lagkassan och administrera aktiviteterna kring detta. Finns det någon frivillig som skulle kunna tänka sig ingå i en sådan grupp för kommande säsong?

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in