16 september 2016
17:00

Nyhammars IF U

Referat: IF Vulcanus - Nyhammars IF U

I säsongsavslutningen mot Vulcanus så tappade NIF avancemang förbi Smedjebacken när endast 10 sek återstod av matchen vilket i sig var surt för laget eftersom NIF U har gjort en bra höstsäsong.
Matchen började annars bra genom att NIF genom Oliver Gröndahl tog ledningen redan i den10:e min men NIF spelade sedan inte bra under den första halvleken utan Vulcen vände till ledning 2-1 innan Oliver återigen gjorde mål och kunde kvittera. Men innan pausvilan så lyckades Vulcen åter ta ledningen efter ett inspel från kanten där NIF försvaret inte riktigt stod rätt placerat.
I den andra halvleken så spelade NIF upp sig och efter 15 minuter rann Oliver åter igenom på kanten och slog ett hårt inlägg som via en Vulcen försvarare gick i mål. NIF fortsatte att trumma på och med 15 minuter kvar vinner Rikard Magnil en löpduell med Vulcens målvakt och från kanten skruvar Rikarde elegant in ledningsmålet 4-3 till NIF som stod sig ända rtill 10 sek kvar då Vulcenvia en strumpsläng kunde kvittera.
Sett över hela matchen så var kanske resultatet rättvist även om NIF i andra halvlek låg närmast segern.
Det var en jämn och bra laginsats ingen nämnd och ingen glömd som bäddade för att NIF åter tog poäng.
Ledarna för U-laget tackar alla som hjälpt till så att vi kunnat spela igenom säsongen på ett bra sätt.