12:00

Ljusdals IF

Referat: Näsvikens IK - Ljusdals IF

Sjätte raka segern för Näsvikens Herrar i div 4 Hälsingland.
Denna gång var det Ljusdals IF som gästade Tunet och försökte sätta punkt i segerraden men inte heller dom lyckades göra fler mål än dom grönklädda.

Först i målprotokollet var Fredrik Nilsson när han i matchminut 13' kunde nicka in 1-0 på ett inlägg från högerkanten. När klockan visade 29 minuter kunde Ljusdal kvittera och resultattavlan justeras till 1-1. Men strax före halvtidsvilan kunde hemmalaget åter ta ledningen när Lasse Larsson dundrade in 2-1 efter en tilltrasslad situation framför mål.
Halvtidsvila och Näsviken i ledningen med 2-1, en jämn första halvlek men hemmalaget tar bättre tillvara på sina målchanser och leder rättvist.

Den andra halvleken är det Ljusdal som har ett större bollinnehav men kommer sällan fram till några riktigt farliga avslut. Näsviken kan sticka upp på kontringar och Fredrik Nilsson kan utöka till 3-1 efter 73 minuter. Hemmalaget är inte riktigt på tårna utan man firar den utökade ledningen för länge och Ljusdal reducerar till 3-2 i matchminut 74'. Där efter spikar man igen och kan vinna med 3-2.

Dom som tippade sex raka segrar för Näsviken när serien startade var nog inte många, men nu är vi där. Beröm till alla spelare, tränare och ledare som har åstadkommit 18 poäng av 18 möjliga.