Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Nödinge SK Fotboll P10

Följ

P10

Följ oss för uppdateringar
Följ

Viktig info!

21 dec 2021 4 kommentarer 266 visningar
4 kommentarer
  • 21 dec 2021 Jenny Lomfors

    Hej! Tråkiga nyheter såklart. Hoppas på snabb bättring! Jag undrar om detta meddelande innebär att vi nu är informerade, via smittskydd, att de som var med på lördagens träning ingår i en smittspårning? Vanligtvis brukar man bli personligt kontaktad av en smittspårningsansvarig så därav min fråga.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 dec 2021 Thomas Pihl

    Hej Jenny,
    Förstår frågan, men tyvärr har inte smittspårningen kontaktat familjen ännu. Vi ville dock informera er för att ge möjlighet för test innan julledigheten.

    I den bifogade länken står att om man har varit inom 2 m i minst 15 min så räknas det som ”nära kontakt” och man ska omfattas av smittspårningen.

    Det är svårt att bedöma om 1.5 tim fotbollsträning faller inom detta, men eftersom vi spelade intern cup och lagen turades om att vila på läktaren är risken ganska stor att det kravet uppfylldes.

    Men tills smittskyddet har gett oss mer info är det upp till varje förälder att göra en egen bedömning. Min son var i samma lag och ska testa sig imorgon.

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 dec 2021 Jenny Lomfors

    Tack för förtydligandet Thomas!👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 dec 2021 Thomas Pihl

    Smittspårningen hänvisar till länken i inlägget, men har tyvärr inte kommenterat hur spelarna i laget bör bedömas. De har dessutom avslutat ärendet så mer info kommer inte komma från dem.

    Så precis som tidigare nämnt får varje förälder avgöra om deras barn bör testas. Ni har säkert även sett infon från rektorn ang utbrott i 5:an.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in