Sotenäs FF

Referat: Nol IK Futsal - Sotenäs FF

Storseger!

Kvällens match mot Sotenäs Futsal slutade med hela 15-2 till hemmalaget!
Sotenäs tog ledningen med 1-0, därefter gjorde hemmalaget 2-1 och såg klart starkare ut. Men Sotenäs kontrade in 2-2 och det kändes som om Sotenäs var på väg in i matchen. Men då exploderade hemmalaget med 5 raka mål innan halvtid. En stabil 7-2 ledning i halvtid. I futsal kan dock resultatet svänga fort, men killarna bestämde sig i pausen för att göra allt för att hålla nollan i andra halvlek.
Nol var klart starkare i andra och vann halvleken med hela 8-0 och matchen med 15-2. En mycket stark insats, där hemma laget bjöd på fint spel och stundtals rullade bort motståndet fullständigt! Det bjöds på många fina kombinationer och vackra mål!
Målskyttar ikväll: Gustav Bye 4, Stany Lokamba 3, Alexander Steen 3, Hadi Hamze 2, Raid Juma 1, Johan Elving 1, Lars Pardh 1.