Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Beckomberga Maniacs U17 (2007-2008)

Följ

U17 (2007-2008)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Beckomberga Maniacs
Amerikansk fotboll
U17 (2007-2008)

Gott nytt - Vi börjar den 10:e

Örjan Törmänen Lagledare
6 kommentarer
  • 10 jan Henrik Gran

    Såg att spelschemat för U17 kommit https://amerikanskfotboll.swe3.se/tabeller/u17/
    Det ser ut att bli en del långa bortamatcher. Det kanske vore bra att ha ett möte med föräldrar för att diskutera hur vi ska göra med skjuts eller om det ska åkas tåg, boende och så vidare så det är klart i god tid innan säsongen kör igång.
    En bortaresa till Limhamn till exempel tar ju en hel helg i anspråk och ska föräldrar med så är det nog bra om det planeras i god tid.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jan Bettina Lindgren

    Låter som en klok idé.
    Och hur ser planerna för vårens seriespel ut?
    Planerar Maniacs att spela 11-manna, 9-manna eller 7-manna? Vilka U15 spelare har tackat ja till att vara med och spela U17 matcher?

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan Örjan Törmänen

    Ja, Det krävs planering och utförande av föräldrar. Så fundera på vad ni kan hjälpa till med. Vi har en massa roliga saker som kan göras och genomföras, men vi behöver att föräldrar tar tag i det. Mycket resurser går åt nu till nyrekrytering så det behövs hjålp med "lagen" för att vi ska få den roligaste säsongen av dem alla.

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan Örjan Törmänen

    1. Limhamn sker den 12 maj. Tågresa troligen, övernattning. Planering för boende krävs för att hålla nere kostnaderna. Det vore kul att göra något stort för hela föreningen nere i Malmö eftersom det är Kristi himmelsfärdshelgen (torsdag till söndag). Men det krävs planering och utförande från föräldrar.

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan Örjan Törmänen

    Bettina, har Walter frågor om säsongen så kan han ställa dem till Edvin. Vi planerar efter hur många som tränar regelbundet. Vi vill att alla ska kunna fullfölja säsongen oavsett vad vi spelar. Just nu är det få så vi har satt in en fjärde träning i veckan. Med 3-4 träningar i veckan fram till säsongsstart + egen styrketräning så kommer alla vara vara mer än redo. Alla behöver inte träna så mycket, men det är viktigt att de som vill spela mycket också tränar mycket. Annars går det inte.

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jan Örjan Törmänen

    Jag kommer låta U11/U13 och U15 ha sina föräldramöten först och sen så tar vi ett planeringsmöte för U17 när vi vet hur övriga lag ligger till. I övrigt så går det att anmäla intresse för domarkurs och assisterande tränarkurs för föräldrar och ungdomar. Jag skickar ut...

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in