Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Mallbackens IF Sunne F10/11

Följ

F10/11

Följ oss för uppdateringar
Följ
Mallbackens IF Sunne
Fotboll
F10/11

MIF vit - Rinn söndag 11.00

Lars Löfgren Tränare
6 kommentarer
  • 9 aug Linn Åslund

    Hej, ursäkta, vad gäller med namnen egentligen? Har de inte bytt namn med varandra i samband med att de bytte serie så att de som tidigare hette Vit nu heter Grön? I kalendern står det att Grön möter Rinn och Liv säger att de heter Grön nu men ni kallar dem fortfarande Vit? Är det jag som missar något eller har ni bara skrivit fel?

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 aug Lars Löfgren

    Vi har bytt serie med varandra. Vi trodde inte detta skulle bli så otydligt. Det vita laget följer det gröna lagets serie i höst o tvärtom.
    Alla är kvar där de varit hela tiden förutom seriebytet. Kallelse o dylikt kommer som vanligt och vi ska vara så tydliga vi kan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 aug Linn Åslund

    Jo, jag förstår att de bytt serie med varandra. Enligt Liv sas det på träningen att de byter namn till Gröna eftersom de bytt serie men hon kanske missuppfattat det då? Men ja, jag tycker absolut att det är onödigt rörigt att de heter en sak i kallelsen men en annan i serien men det kanske bara är jag... ‍

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 aug Lars Löfgren

    Då är det nog en missuppfattning, vi är fortfarande vita laget men spelar i gröna tröjor (vi fick inte nya vita av Mallbacken) och i och med att vi ledare ville att tjejerna skulle få möta fler olika lag så bytte vi serie.
    Sen gällande kalendern är matcherna satta i våras o har nån kunskap om hur vi underlättar för er o byter namn så hjälp oss gärna med det.

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 aug Linn Åslund

    Ok, tack för svar. Jag släpper detta nu men enklast är väl bara att de byter namn med varandra så stämmer ju allt utan att man måste in i kalendern och krångla?
    Lycka till i helgen nu på resp matcher! 🙌

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 aug Lars Löfgren

    Inför varje match får varje tjej en kallelse, till det laget de tillhör eller mixlaget. I den står vart matchen är o vilken tid samlingen är.
    All info får ni där.
    Ses på söndag 😊

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in